Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem megcsalt és...

A vőlegényem megcsalt és lebukott. Mégsem kér bocsánatot?

Figyelt kérdés
Nem is érdekelne a szánalmas dumája, de akkor is. Rám sem emeli a telefont, hogy bocsánatot kérjen vagy hasonló, pedig elkaptam egy nővel!

2012. szept. 4. 16:18
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
98%

Aki ilyen helyzetbe kerül,hogy rajtakapja a párját egy másik nővel,nem csodálom, hogy ilyen reakciót vált ki....

Jobb,ha nem tudja meg senki,milyen érzés.

Én egy legyet is sajnálok lecsapni,nagyon szelíd vagyok,mégis mikor megtudtam, hogy megcsaltak, dühömben azt kiabáltam, "haza ne gyere,mert belédvágom a kést.."

Ha nem kért bocsánatot, nem bánja, ezért Te se bándd, örülj, hogy még csak a vőlegényed volt, nem a férjed.És hogy idejében kiderült...

2012. szept. 4. 16:41
 12/51 anonim ***** válasza:
41%
Nézd, ő megcsalt, te leköpted (szerintem is szánalmas amúgy, sokkal inkább megőrizted volna a méltóságod, ha szépen csendben lerakod a gyűrűt az asztalra, csomagolsz és távozol, de hát amúgy tök mindegy). Mi a fenét akarsz még erről beszélgetni?
2012. szept. 4. 16:42
 13/51 anonim ***** válasza:
9%
csald vissza ! velem
2012. szept. 4. 16:43
 14/51 A kérdező kommentje:
Nem, az lett volna szánalmas ha leszedem a csajról vagy balhét rendezek. Gondolom az a baja, hogy kutakodtam utána és meglestem mit csinál este a házába (így bukott le).
2012. szept. 4. 16:48
 15/51 anonim ***** válasza:
56%
Itt nem azon van a lényeg, hogy milyen dolog köpdösni..Hanem azon, hogy ezzel csak még jobban megalázta magát.. Számomra kevés kevésbé nőies dolog létezik, mint a köpködés.. Az ember őrizze meg a büszkeségét ilyen helyzetben.. Ne rontsa tovább. A kérdésre pedig a válaszom az, hogy egyértelműen a tudtára adtad, hogy nem akarod látni, ezek után kevés ember hiszi azt, hogy örülne a párja ha oda menne és bocsánatot kérne..
2012. szept. 4. 16:48
 16/51 anonim ***** válasza:
97%
Nem zavarja, hogy elveszített, talán érzelmileg is több volt köztük a csajjal. Sajnálom.
2012. szept. 4. 16:49
 17/51 anonim ***** válasza:
14%
Ahogyan leköpted, téged is minősít! Egy kutyák vagytok!
2012. szept. 4. 16:49
 18/51 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen természetes a reakciód.Megcsaltak és még csak szóra sem méltatnak.Bánt téged,hogy őt ennyire nem érdekli az egész.Ez csak az idő múlásával fog majd enyhülni benned.Tudom nagyon nehéz de próbáld meg magad túl tenni rajta.Ne gondolj mindig arra,hogy miért nem keres téged és próbál magyarázkodni vagy bocsánatot kérni meg hogy lehet ilyen érzéketlen,hogy ezek után még ő tojik rád.Valószínűleg azért nem foglalkozik veled és keres mert jól érzi magát a másikkal és egész egyszerűen nem érdekled.Az is lehet azt várja te keresd őt és alázkodj meg előtte.Semmiképp ne keresd őt még azért sem,hogy szidalmazd vagy ócsárold mert egyből rájön mennyire fáj neked a dolog.Soha többet ne keresd és ne foglalkozz vele és csinálj úgy mintha már túltetted volna magad a dolgon és nem érdekelne az egész.Nagyon nehéz de meg lehet csinálni.
2012. szept. 4. 16:50
 19/51 anonim ***** válasza:
76%

Hát a exednek már ezt nem kell magát tükör előtt köpködnie, megtetted azt Te helyette. Nem mondom, hogy szép dolog, de az ember mégis, h reagáljon, ha a pasija más nőt dug, csókol stb?

Amúgy meg, ha felhívna vagy meglátogatna, h megmagyarázza a megmagyarázhatatlant akkor az lenne a baj, hogy:

Ezek után még képes idetolni a szemétláda képét??? Vagy nincs igazam?

2012. szept. 4. 16:53
 20/51 anonim ***** válasza:
88%
A köpködés dologban pedig ne vedd fel a hülye véleményeket!Ha lekeversz egy pofont a vőlegényednek az sem különb dolog mégsem írkálnának ilyeneket.Kíváncsi lennék ők mit tennének ha megcsalná a párjuk?Ez egy felfokozott lelki állapot amit így reagáltál le.Még hogy egy kutyák vagytok!Aki ezt írta az egy idióta.Nem tudom mi abban az egy kutya ha megcsal a párod te pedig ahelyett,hogy fel pofoznád leköpöd.Meg kellett volna dicsérned vagy még neked elnézést kérned?Ezek igazi hülyék ne foglalkozz velük!
2012. szept. 4. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!