Szikrázik a levegő köztem és a vőlegényem tanúja között!?
Párom egyik gyerekkori barátjával nagyon jóban vagyunk a kezdetek óta. 2 éve vagyunk együtt, két hónapja járunk jegyben.
Ez a srác volt az első, aki a baráti társaságban nyitott felém, sokat segített a beilleszkedésben. Tényleg bármikor bármiben számíthattunk és számíthatunk is rá a párommal. Nekem is volt már "lelki szemetesládám" és a páromnak is. Terelt már vissza minket egymáshoz. Ugyan nem kezdtük el még szervezni az esküvőt, de a párom már pedzegette, hogy éppen azért, amit értünk tett, őt szeretné felkérni tanúnak.
Tudom, érzem hogy az ideálja vagyok ennek a pasinak nagyon is. Ahogy rámnéz, ahogy beszél hozzám, olykor el is szólja magát, agyon dicsér, hogy ennél jobb nőt nem is kívánhatna magának, olykor ugrat, hogy még lecserélhetem a páromat rá stb. (párom előtt annyira nem szokott elszállni) Mindegy, a lényeg hogy érzem, tudom, utalt rá, hogy nem vagyok közömbös a számára és a legnagyobb probléma, hogy nekem sem közömbös ő. Igyekszem terelni a gondolataimat, nem rá gondolni, stb. Szeretem a páromat és teljesen biztos vagyok benne, hogy vele szeretnék lenni, de komolyan mintha ez valami próba lenne. Az egyik fülemben a kisangyal, a párom az életem, nekem ő kell, a másik oldalon meg a kisördög és a kísértés.
Jó ideje érzem már ezt és igyekszem legyőzni, de sokszor már azt érzem, hogy ezt így nem tudom sokáig csinálni. Sokat találkozunk vele, átjön, átmegyünk, szórakozni megyünk, beülünk valahova. Az feltűnő lenne, ha most hirtelen mindig közbejönne valami, vagy nyilvánosan elkezdeném kerülni. Abban teljesen biztos vagyok, hogy ő nem fog lépni és valószínűleg nyíltan soha nem is mondanánk ki egymásnak, hogy ez a helyzet. Nem tehetjük ezt a vőlegényemmel, nem is akarjuk.
Akkor még is mit kéne tennem, hogy eltudjam felejteni ezt az őrültséget?
Ha igy éreznék, akkor nagyon alaposan átgondolnám, hogy tényleg hozzá kellene-e mennem a völegényemhez.
Ugyanis ha már az esküvö elött más férfi ilyen hatással van rád, akkor ott valami nagy baj van a völegényeddel való kapcsolatban, igy megházasodni nem lenne szabad, mert csak idö kérdése, mikor csalod meg a legjobb barátjával - és akkor a botrány meg a válás garantált.
Jobban tennéd, ha szakitanál a völegényeddel, meg a barátját is elfelejtenén, és nem tennéd mindkettöt boldolgtalanná, és nem rombolnád szét a barátságukat is.
Én nem gondolom úgy, hogy le lehetne élni egy életet úgy, hogy soha ne lenne egy kapcsolatban kísértés. Akkor van baj, ha ennek a kísértésnek valaki nem tud ellenállni, elcsábul. Én egyelőre úgy érzem, hogy igenis tiszta szívemből szeretem a páromat, vele szeretnék, vele AKAROK lenni, nekem ő kell, ő a mindenem, nincs szükségem másra!
Ezt egy próbának élem meg, amit le kell küzdeni és valahogyan túl kell tennünk magunkat rajta, nem elfordulni egymástól azonnal. Nem attól félek, hogy nem bírjuk tovább és egymásra ugrunk, mert ilyen nem lesz soha. Attól félek, hogy ezzel tönkretesszük egymást! Szeretnék megszabadulni ettől a kísértéstől, csak még nem jöttem rá a módjára.
Voltam ilyen helyzetben. Örlődtem. Nem akartam megcsalni vagy elhagyni a párom, de úgy éreztem belehalok, ha nem kapom meg a másikat, ha csak egyetlen éjszakára is.
Aztán egyik éjjel azt álmodtam, hogy megtörtént a dolog, és lebuktunk. Olyan valóságosnak tűnt, ahogy térdrerogyva zokogok, és próbálom visszahúzni a párom, hogy ne menjen el, és bocsásson meg.
Ez az álom döbbentett rá arra, hogy semmilyen kaland, kísértés nem ér annyit, hogy csak egy picit is kockára tegyem a kapcsolatomat.
ma 07:43-as: Ez az egyetlen tisztességes megoldás, amit te tettél - nyiltan megmondani, hogy nem megy tovább, mert nem vagy biztos az érzéseidben, és becsületesen lezárni a kapcsolatot.
Éppen azért, mert ezt megtetted, maradt meg a barátság és ezért tudtok a mai napig is összejárni. Ebben nem látok semmi rosszat vagy morbid dolgot, hanem éppen ellenkezöleg, értelmes, érett emberek módjára viselkedtek mindannyian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!