A vőlegényem miért nem mondja soha, h szeret, amikor az exének meg mondta milliószor?
egy ideig az volta tippem, hogy tudja, hogy szeretném hallani, ezért zsarolásnak használja, hogy megfeleljek neki, ebben, abban, különben nem érdemlem meg.
De már elment 1,5 év, hogy nem mondta, és addig is csak kétszer mondta.
Nem arról van szó, hogy nem olyan típus, mivel másnak mondta sokszor.
Ha erről kérdezem, a témát mindig eltereli a hibáimra, és elkezd mindenért hibáztatni.
Ha meg arról lenne szó, hogy nem szeret, minek kért meg?!
Nem is az a baj, hogy ezt mondja, hanem ez:
"Ha erről kérdezem, a témát mindig eltereli a hibáimra, és elkezd mindenért hibáztatni."
Ha már most így van, ebből nem lesz jó házasság..... :/
1 válaszoló:
ő szakított az exével, mai nap is évekkel később(kb 5 éve) úgy utálja, hogy kimondhatatlan
még ő mesélte el a kapcsolatukat, hogy mennyire oda-meg vissza volt érte, a csaj meg folyamatosan átverte, meg stb stb és meggyűlölte és kidobta
és a mai nap is gyűlöli
2: nem, nem a pénzről van szó
hol fent hol lent van, hol ő hol én
utolsó:
ha konkrétan rá is kérdezek, képtelen ilyet mondani a szemembe, hogy nem szeretne.
1 vagyok.
Tehát adott az előző barátnője akinek millioszor mondta hogy szereti de mégis ő az ex.
Adott vagy te akinek nem mondja sűrűn viszont te vagy a menyasszony.
Szerinted melyik a jobb?
nem hasonlítgatom
csak ki akartam védeni az olyan válaszokat, hogy: biztos ilyen típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!