Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem miért nem mondja...

A vőlegényem miért nem mondja soha, h szeret, amikor az exének meg mondta milliószor?

Figyelt kérdés

egy ideig az volta tippem, hogy tudja, hogy szeretném hallani, ezért zsarolásnak használja, hogy megfeleljek neki, ebben, abban, különben nem érdemlem meg.

De már elment 1,5 év, hogy nem mondta, és addig is csak kétszer mondta.

Nem arról van szó, hogy nem olyan típus, mivel másnak mondta sokszor.

Ha erről kérdezem, a témát mindig eltereli a hibáimra, és elkezd mindenért hibáztatni.

Ha meg arról lenne szó, hogy nem szeret, minek kért meg?!

2012. ápr. 25. 16:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szerintem 1.szeret téged,nem muszáj mondani ha tettei ezt mutatják,lehet hogy fél kimutatni mert az exe mindig átverte

2.nem szeret

2012. ápr. 25. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész nagyon rosszul hangzik. Én semmiképpen sem mennék hozzá egy ilyen pasihoz. Kérdezted már magad hogy boldog vagy e vele? Mi az hogy a fejedhez vágja a hibáidat? Ha már most ezt teszi mi lesz később? És az egyáltalán nem jó hír, hogy gyűlöli az exét. A jó hír az lenne ha közömbös lenne iránta, mert ez a szeretet ellentéte , nem a gyűlölet. Ha gyűlöli, az azt jelenti hogy még érez iránta valamit. Szóval te szerintem csak egy pótszer vagy a vőlegényednek, és jó lenne ha sürgősen lelülnétek elbeszélgetni, és átgondolnád a tőle hallottakat. Most van itt az ideje a tisztázásnak, mert nagyon elrontod az életed ha hozzámégy úgy, hogy ezekre a kérdésekre nem tudod a választ, amit fent feltettél. Én biztos nem maradnék egy pasival aki így beszél rólam ahogy említed, és aki soha nem mondja hogy szeret. Arról nem is beszélve, hogy felmerül a zsarolás gyanúja benned, ez olyan mint egy horror film, nem egy szerelmes történet. Időbe menekülj mert nagyon megszívod.
2012. ápr. 25. 18:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyűlöli az exét 5 év után is, akkor még vannak érzései iránta, sajnos. Az tök mindegy, hogy utálat, mert azt is a szerelem fűti. A szeretet ellentéte a közöny.

Én biztos nem mennék hozzá, míg az exe iránti érzéseit nem rendezi le...

2012. ápr. 25. 18:31
 14/16 A kérdező kommentje:

az apját is gyűlöli

őt meg 20 éve.

2012. ápr. 25. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Aha, mondtam én. Látod, ez az ember teli van gyűlölettel.... Téged is meggyűlölhet...

Ezt mondtam az előbb, talán meg sem hallottad:

"a témát mindig eltereli a hibáimra, és elkezd mindenért hibáztatni. "

Ennek az embernek a lelke erre a srófra jár.

Biztosan teli van feldolgozatlan sérelmekkel, azért működik így a lelke. Azt gondolom, kellene foglalkoznia önmagával, a múltjával, mert per pillanat nem biztos, hogy képes a normális kapcsolatra...

2012. ápr. 25. 19:59
 16/16 anonim válasza:
Az kemény! Amúgy hiába mondja, hogy gyűlöli az exét, lehet hogy egyáltalán nem igaz amit mond és rosszul esett neki, hogy elveszítette őt, hogy átverte egy olyan akiért oda meg vissza volt! :S de a viselkedésébe se mutatja ki hogy szeretne, esetleg bunkó, szemétkedik, stb...?! valami nincs belül nálla rendben! :(
2012. máj. 10. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!