A vőlegényem miért nem mondja soha, h szeret, amikor az exének meg mondta milliószor?
egy ideig az volta tippem, hogy tudja, hogy szeretném hallani, ezért zsarolásnak használja, hogy megfeleljek neki, ebben, abban, különben nem érdemlem meg.
De már elment 1,5 év, hogy nem mondta, és addig is csak kétszer mondta.
Nem arról van szó, hogy nem olyan típus, mivel másnak mondta sokszor.
Ha erről kérdezem, a témát mindig eltereli a hibáimra, és elkezd mindenért hibáztatni.
Ha meg arról lenne szó, hogy nem szeret, minek kért meg?!
szerintem 1.szeret téged,nem muszáj mondani ha tettei ezt mutatják,lehet hogy fél kimutatni mert az exe mindig átverte
2.nem szeret
Ha gyűlöli az exét 5 év után is, akkor még vannak érzései iránta, sajnos. Az tök mindegy, hogy utálat, mert azt is a szerelem fűti. A szeretet ellentéte a közöny.
Én biztos nem mennék hozzá, míg az exe iránti érzéseit nem rendezi le...
az apját is gyűlöli
őt meg 20 éve.
Aha, mondtam én. Látod, ez az ember teli van gyűlölettel.... Téged is meggyűlölhet...
Ezt mondtam az előbb, talán meg sem hallottad:
"a témát mindig eltereli a hibáimra, és elkezd mindenért hibáztatni. "
Ennek az embernek a lelke erre a srófra jár.
Biztosan teli van feldolgozatlan sérelmekkel, azért működik így a lelke. Azt gondolom, kellene foglalkoznia önmagával, a múltjával, mert per pillanat nem biztos, hogy képes a normális kapcsolatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!