Hogyan kérjek bocsánatot a nővéremtől?
Tegnap reggel amikor én készítettem a reggelit az ő helyére rendes kaja helyett, állatoknak való tápot raktam.
És amikor megkérdezte, hogy mi ez akkor azt mondtam, hogy disznó táp a disznónak.
Azóta szomorú és sokat sír.
Tényleg meg akartam bántani de azért nem ennyire. :/
Jesszus, most komolyan, ki csinál ilyet!?!?!? :o
Hát, mi a húgommal aztán igazán tudtuk ölni egymást, néha olyasmi is kicsúszott a szánkon, ami tényleg bántó volt, és olyankor, aki mondta, kb. rosszabbul érezte magát utána, mint az, akinek mondta...
De!!! Ilyet SOHA, semmilyen körülmények között nem csináltunk volna. Ezt el sem tudom képzelni. Hihetetlen.
Mondanám, hogy szégyelld magad, de nem tudom, van-e értelme, mert, aki ilyesmire képes, az lehet, hogy teljesen szégyentelen ember...
Most bocsánatot akarsz kérni, de vajon tényleg sajnálod!?
Ha igen, akkor félre a büszkeséget, állj elé, és mondd, hogy nagyon sajnálod, hogy hülye voltál, hogy poénnak szántad, de látod, hogy nagyon nem úgy sült el...
Vagy megbocsát, vagy nem...
Ez milyen megbánás? Ha nem sírna állandóan, hanem "csak" mondjuk szomorú lenne, akkor büszke lennél magadra, hogy de jól csináltad!?
Basszus, és felnőtt vagy, ember!! Nem egy tízéves meggondolatlan kislány!!
Szerintem ne kérj bocsánatot, nem lenne őszinte.
Valószínűleg úgyis azt akartad elérni, hogy ne beszéljen többet veled. Gondolom ezt ebből: "Tényleg meg akartam bántani" - na, hát örülhetsz, mert garantáltan egy életre nyomot hagyott ez benne!
de miért akartad egyáltalán megbántani?
EQ-d 0?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!