Mennyi ideig tűrnéd szó nélkül hogy anyósodék rajtatok élősködjenek?
Én önző dög lennék és ezentúl nem adnék nekik egy forintot se. Akinek van pénze cigire, annak lenne kajára is. Ráadásul nem dolgoznak, mit képzelnek magukról, hogy még tőletek kérnek pénzt?
Szégyelljék magukat, majd ha már nagyon éhesek lesznek akkor biztos kénytelenek lesznek elmenni dolgozni, mint minden más ember aki nem a gyerekén élősködik munkanélküliként.. Titeket se tart el senki. Ha mutatnának valamiféle igyekezetet akkor segítenék nekik, de így biztos, hogy nem.
Kevés az infó!
Hány évesek a szülők? Milyen jövedelmük van? Ha tudnak valamennyi számlát fizetni,cigit venni,akkor kell nekik valamilyen jövedelmüknek lenni!
A környéken van egyáltalán nekik munkalehetőség? Esetleg ti kerestetek nekik munkalehetőséget?
Az csak mese,hogy aki régen dohányzik,letud mondani a cigiről,csak akarnia kell. Ezt csak az állíthatja,aki soha nem dohányzott.
Ha pénzt nem is adnék nekik,de kaját igen. Ahol 2 ember jóllakik,ott jut még a másik kettőnek is.
Én addig tűrtem, amíg rá nem álltunk a gyerek-projektre. Ez kb 2 évvel az összeköltözésünk után volt.
Onnantól havonta 1x elmentünk együtt vásárolni és fizettünk helyette is max. 10.000 ft-ig. Cigit és alkoholt ilyenkor nem vehetett.
Nem tettél már fel egy ugyanilyen kérdést?
Te dolgozol?
Úgy rémlik a másik pont ugyanilyen kérdésben tegnap a kérdező maga sem dolgozott. Egyedül a párja fizetése volt, amire sorban álltak a kérdező és az apósék...
Nincs a megválaszoltjaim között, mert nem reagáltam rá, már nagyon fröcsögősbe ment át a topic. De itt volt a családi kapcsolatokban.
Arról szólt, hogy a lány szüleinél lakik a pár és az anyósék hetente mennek hozzá pénzért. A lány nem talál munkát és az anyósék nem akarnak dolgozni (erre emlékszem, hogy így ilyen megkülönböztetéssel volt megfogalmazva)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!