Milyen idokozonként gondolod normàlisnak/elfogadhatonak anyosodék làtogatàsàt, akik 15percre laknak toled kocsival? Részletek lent
Egy hónapban 7x az nagyon sok!
Mondd meg a férjdenek, hogy neked meg arra nincs igényed, hogy a szüleit havi 7 alkalommal látogassátok, ha ő megengedi magának azt, hogy kijelentse: neki elegek a szülei, barátok nem kellenek.
A kétheti egy vacsi olyan sok? Anyu fél órányira lakott a szüleitől, mi kéthetente mentünk a mamáékhoz, ez is kevés volt.
Maradt otthon, de majd meglesz ennek a böjtje...
Mi minden hétvégén megyük hozzájuk vagy ők jönnek vasárnap ebédre,és hétközben munka után is beugrunk beszélgetni,viszünk sütit vagy ők várnak finomsággal,pár órát ott vagyunk.
De mi jóban vagyunk,gyerek sincs még.
hétvégén megyünk, van kert, a gyerekek szeretik. Ha nem akarok, nem megyek, de ált. menni szoktam. Nem kötelező. Férjem ezen felül még hét közben beugrik hozzájuk.
Az én szüleim messze laknak, anyu jön havonta, mi kb. 3havonta.
Egyébként valami bajod van velük vagy dolgod van? Találj ki valami programot magadnak, és akkor oda menjél.
Akkor mondhatni, hogy nincs jó kapcsolatod Velük. Én ezt biztos megbeszélném a párommal és adott esetben más programot terveznék.
Havi 3 alkalmat viszont nem találok soknak, főleg, hogy ilyen közel laknak.
Én valószínűleg heti szinten benéznék a szüleimhez, ha ilyen közel laknának. Valószínűleg anyósékhoz is, mert szeretem őket.
Amúgy értem én azt, hogy vágjuk el a köldökzsinórt, de a szülők akkor is szülők maradnak és szerintem egy heti kapcsolattartással nincs probléma. A szeretetnek meg kell maradnia, ők ugyanúgy a család része kellene hogy maradjanak. Szerintem az unokáknak is így a legjobb.
És tudod, ha nincsen gyökered, akkor elfúj a szél...szerintem a szülőkkel is ápolni kell a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!