Mibe szólnak bele anyósodék? Milyen a viszonyod velük?
Mi még velük élünk,az a házukban,most akarunk különköltözni a párommal.Már csak a bútorozás van hátra.
De kész katasztrófa,nem vitázunk,csak egyre nehezebben viselem el az irányítani akaró természetüket,hogy ők mindent jobban tudnak,dedósként kezelnek minket, mindenkit lenéznek, én nem tudok velük normálisan beszélgetni,de már nem is akarok.Egyszerűen annyit bántottak már érzelmileg,hogy sosem tudnám őket szeretni.23/N
Nekem az anyósom a pisilésen és a levegő vételem számán kívül mindenbe beleszólt.
Én nem hagytam magam, de igen gyakran így is kiborultam.
Most 400 km távolságra lakunk tőle. Mit mondjak, jól áll nekünk a távolság.:)
Azóta már jóban is vagyunk.:)
Ha lenne,rossz lenne a viszony.
De kerülöm őket jó messzire igy viszonylag megoldva.
Próbáltak már annyit beleszolni mindenbe,többek között a párommal való kapcsolatunkba,hogy megszakitottam minden kapcsolatot velük.
Jó a viszonyunk. Nem szólnak bele semmibe.
Ja, de... párom dohányzik és mindig felhozzák, hogy lekellene szoknia. Mintha az úgy menne...
2szintes házban lakunk...mi fent,ők lent...(persze wc,konyha közös...)
Apósommal mondjuk úgy elvagyunk,anyóssal...hááát...nagyon nem...mi sem veszekszünk,vagy ilyenek,de az a tipikus ANYÓS...=)
Borzalom...mindenbe beleszól,mindent jobban tud,ő páromat próbálja irányítani nagyon,meg ellenem beszélni,mindent máshova pakol direkt,mint ahova én rakom...kiborító...meg nagyon sok rossz és mondhatni visszataszító szokása(i) is van(nak)...pl.nem csukják magukra a wc ajtót...és igen...sajna se pisinél,se kakinál,az ő nappalijukba alig lehet bemenni,akkora kupi van,após mindig az étkezőbe rakja le a szennyes ruháit,takarítani egyik se takarít,mindig én+párom is besegít néha(persze az ő 2szobájukba nem)...na mindegy...annyit tudnék még sorolni,hogy az borzalom,de hagyjuk...=/
Szóval mi is azon vagyunk,hogy mi hamarabb elhúzzuk a csíkot...=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!