Mibe szólnak bele anyósodék?
Egyszer abba szóltak bele, hogy az szobanövény nem kaktusz, öntözzem már meg. Jogos volt, két hete haldoklott csóri növény :)
Viszont a szüleimmel volt néhány csörte, mert eleinte szokásuk volt KGB-t megszégyenítő házkutatást tartani, vagy anyám egyszerűen átrendezte a szekrényt, mondván úgy szebb/jobb. Többször összevitatkoztam velük, hogy hagyják már abba a lakás kritizálását és ne turkáljanak a személyes tárgyak között.
Aztán rájöttünk, hogy ezt csak velem merik megcsinálni, a férjemmel nagyon is udvariasak. Azóta ha bármiért szólnak, a férjem mindent magára vállal és egyből visszakoznak, hogy jajj, nem is úgy gondolták, jó ez így...
Végül szintén a férjem beszélt velük, hogy hagyják már ezt abba, mert két napig idegbeteg vagyok az érkezésük előtt, csíramentes a lakás és még így is belekötnek valamibe. Ez hatott, azóta nem csinálják.
Mi most költözünk külön a párommal, eddig anyóséknál éltünk, és még élünk is.De remélem hamar kész lesz minden ahhoz,hogy költözni tudjunk.
A párom szüleié a ház ahová költözünk, és úgy érzem sokszor, hogy ők szeretnék berendezni, az ő igényeiknek feleljen meg, és nekünk.Anyósom nagy szervezkedő, és a függönyeinket is csak ugyan ő szeretné kiválasztani, mondjuk szerintem fizetni is ők akarnák.
Én nem szeretném,hogy kifizessék, de a párom nem engedi,hogy szóljak nekik,hogy ne ők fizessék, azt mondta a párom,hogy ők meg azt nem engedik,hogy mi vegyük.Muszáj olyat venni amilyet ők akarnak, csak azért mert ők fizetik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!