Mibe szólnak bele anyósodék?
Ha megtehette volna(anyósom), mindenbe.
így csak azt csinálja, hogy elhalmoz olyan dolgokkal, amik nekem nem tetszenek. (kastélyba való sötétítő, színben nem passzoló függöny, undorító asztalterítő, a fiamnak lányos, a lányomnak fiús ruhák) Nekem is hordja a mindenféle ringy-rongy levetett ruháit és ki van akadva ha visszautasítom.
Mániája, hogy ő majd jön és pakol! hát itt nekem ne pakoljon semmit, mert az a halálom, hogy más rendezgeti a cuccaimat, aztán mindent jól elkever. Meg itthon vagyok a picivel, hát akkor majd ő elmegy és intézi a mindenféle ügyes-bajos dolgainkat. Hát ne tegye, mert én ugyan semmiféle iratot nem adok a kezébe.
Ők semmibe igazán,vagy csak anyám hülyesége mellett eltörpül.
Anyám az idegesitő,jóideje be sem engedem,mert állandóan végigpakolt mindent,hiába szoltam rá,nyitogatta a szekrényeket,mi ujat vettem,ezt igy tegyem inkább,abból miért nem zöldet,elkezdte súrolni a vadi uj mosogatót(meg is karcolta a fém dörzsivel amit lelt).Kértem szépen hogy fejezze be,kértem csúnyábban is,nem hatott.
Utolsó alkalommal amikor jöttek,csak wcre ment.De furcsa volt hogy már 20 perce benn van,megkérdeztem minden rendben van-e.Erre kiszól,hogy persze,csak a szekrényt hajtogatja át.
Kiabáltam egy sort és kitettem,én nem nyulkálok náluk,ő se tegye,főleg ha ez a konkrét kérésem már sokadszorra.Mosz azt mondogatja hogy ha megszületik az unokáj,akkor vesz ki 3 hét szabit és ideköltözik.Hát ide tutifixen nem,párom ugy időziti a nyári 2 hét kötelező szabiját,és már lebeszélte hogy utána itthonról dolgozna leginkább.
ezek mellett anyós apróságai fel se tűnnek (ő csak abba szolna bele hogy páromat hizlaljam már,nem hiszi el,hogy felnőtt férfi saját elhatározásából sportol és eszik normális mennységet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!