Szerintetek h lehet leküzdeni a félősséget, h elpirulok ha hozzám szólnak?
utolsó hozzászóló ekkora hülyeséget...na mindegy
vannak ismerőseim, eljárkálok társaságba
Nem érdekel a nemi életed, honnan ered az erre irányuló félelmed?
Kérdeztél én válaszoltam, és ez a válasz.
Ha elbetyogsz egy agyfurkászhoz 50 ezerért akkor fél év alatt pont ide lyukadna ki.
Szerintem minden agyfurkász oda jut ki... :-)
Ezt nehéz, sőt talán lehetetlen leküzdeni. Én nem vagyok félénk, de szoktam zavarba jönni, elpirulok, de ezen nagyokat nevetek. Fogadd el magad ilyennek.
Mivel a szexualitásunk a fő mozgatórúgónk kikerülhetetlen téma, nagyon kevés ember van a földkerekségen aki tökéletesen tisztában van a szexuális orientációjával, ez mindegyikünk életét végigkiséri és frusztrálja.
Pl. sok mindent elárul hogy a kérdező múlt időben beszél a szexuális életéről.
A szocializálódás pedig abban segit hogy a helyedre kerülj, hogy elfogadd magad olyannak amilyen vagy. Jelenleg te többre tartod magad annál mint ahogy mások látnak (ez nem sértés, mindenki ilyen, igy van jól, mindenki csak bontogassa a szárnyait, végülis ez egy verseny). Pár visszajelzés már ért, ennek megélésétől tartasz újra és újra.
Ahogy elfogadod mások véleményét, ahogy elfogadod a közösség által neked szánt szerepet egyböl elmúlik az előre vetitett izgalom és félelem alapvető helyzetektől.
Ilyenkor az általad elképzelt poziciódat félted már előre, megint egy szituáció ahol veszithetsz belőle.
A párválasztás is szocializálódás, ez is nagymértékben javit majd a dolgokon, szóval nyugodtan szexelj, jótékony hatása lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!