Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt leküzdeni?

Hogy lehet ezt leküzdeni?

Figyelt kérdés

Ti hogy bírtátok rávenni magatokat, hogy tanulni kell (érdekel,szeretem,amit tanulok,tudom,hogy ez visz előre),amikor nagyon szerelmesek voltatok?

Szeretnék normálisan készülni a vizsgákra,de sokszor nagyon nehéz nekiülni a tételeknek,csak ő jár a fejemben (nem tudom,egyenlőre mennyire kölcsönös).

Hogy lehetne leküzdeni ezt az érzést?

Köszi a válaszokat,bármilyen tippnek,gondolatnak örülök.

2012. ápr. 14. 22:33
 1/4 anonim válasza:
53%
úgy kell küzdened vele, hogy kihívod egy kardpárbajra
2012. ápr. 14. 22:48
 2/4 anonim válasza:
100%

tanulás előtt soha ne egyél csokit!! az nemcsak tévhit, hogy attól "szerelmesek leszünk" ez tényleg így van xd.

Én úgyszoktam hogy megpróbálok másra gondolni, vagy azzal ösztönzöm magamat, hogy "ezzel a vizsgával" ha jól sikerül, lehet örömöt okoznék neki, így jobban megy a tanulás, hisz van miért tanulnom ;). nálam ez bejön. Főleg ha utána büszke is rám:).

2012. ápr. 14. 22:49
 3/4 anonim válasza:
én inkább a kardpárbajra szavazok
2012. ápr. 14. 22:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Az első vicces volt,a második aranyos és hasznos.:)

És igen,ezzel az eggyel tudom meggyőzni magam,hogy tanulnom kell.

De...most olyan kellemetlen helyzetbe hozott,hogy lehet kardpárbaj lesz belőle...:S

2012. ápr. 15. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!