Mit tennél ha anyósodék mikor először meglátogatnak titeket az új lakásban, végignyitogatnának mindent kíváncsiságból? Hívnád többet?
Párommal összeköltöztünk,berendezkedtünk (ruháim személyes dolgain,pár műszaki cikken kivül én dolgaimmal,mivel én rég nem lakom a szüleimmel,ő most költözött el tőlük).
Meghívtuk a szüleit,megmutattuk,hogy ez itt az otthonunk,itt élünk.
Megkérdeztem mit hozhatok inni,nassolnivaló már volt kikészítve,erre ő: majd kiszolgálom magam,megnézem van-e a kisfiamnak rendes kávéscsésze,azt a tésztát veszem-e amit ő szeret,és elkezdte nyitogatni a konyhaszekrényt.
Először visszafogva magam ki akartam terelni a nappaliba,hogy üljön csak le,mindenünk megvan,vendég ő itt,hozom a kávéját,de akaratoskodott,úgyhogy kicsit kiakadva rászólam hogy felejtse el hogy a dolgaink között fog kutakodni.
Párom itt lépett be és csöndesítette le a toporzékoló anyját,hogy ha nem tetszik hogy nem kutakodhat,akkor továbbiakban vendégség véget is ért.10 percig még morgott hogy ő akkor is meg akarja nézni hogy rendesen van-e vasalva párom ingje,jó mosóporral mosok-e,és hasonlók.Aztán távoztak.
Szerintem többet nem hívom meg (párom rám bízza,neki mind1 hogy havi egyszer ő megy el hozzájuk pár órára vagy ők jönnek hozzánk)
(ruháim személyes dolgain,pár műszaki cikken kivül én dolgaimmal,mivel én rég nem lakom a szüleimmel,ő most költözött el tőlük).
ruháin akart lenni
És annyiból tartottam fontosnak leírni,hogy szülei pár dolgon kivül semmit nem ismertek berendezésben.
De akkor is milyen már?
Milyen lenne?
Ostoba.
Le kell sz.rni, aztán kész, elhiszem, hogy felhúzott, de nem vesztettél vele milliókat, vagy nem alázott meg mások előtte, sneki nem tud róla, csak barátod látta, aki rá is szólt
Szerintem szépen lereagáltátok és párod is a helyén van.
Tényleg te döntöd el. Ez szerintem korrekt.
Véleményem az, hogy karakán fellépés volt, és nem próbálná meg újra, ha eljönne, mert neki lenne megalázó.
Egyébiránt úgy gondolom, a fiacskájának akar ő voltaképen jót, csak nem veszi figyelembe, hogy már külön család vagytok és itt már nem ő irányít.
Nem is gondolnád, hány szülő reagál hasonlóan, de egy-két erélyes fellépés megmutatja nekik hol az egészséges határ.
El tudom képzelni, hogy még néhány, ennél kisebb kardcsörte előfordul, de ha látják, hogy konzekvensen kiálltok, akkor abbamarad és kedélyek elcsitulnak.
Nagyon furcsa az egész. Az én anyósom nem csinált ilyet, mondjuk én biztos kínosan mosolyogtam volna.
Szerintem a párod jól csinálta, az ő anyja, neki kell kezelnie a helyzetet.
Várj legalább több hónapot a következő meghívással, vagy még többet, addigra talán megszokja, hogy mi a helyzet veletek.
Nem én pontoztam,nekem minden válasz hasznos ami értelmes és nem sérteget.
Nem lett volna bajom a dologgal ha normálisan megkérdezi,hogy "és milyen kávét isztok,hol veszed ezt és ezt,mert a Béluska ezt és ezt szereti,ugye mondta?"
Nem,ő egyszerűen kérdezés nélkül,ugy hogy először voltak nálunk,nyitogatott,és úgy beszélt mint a hülyegyerekkel aki nem képes megkérdezni a párját hogy mit hogy szeret (azt már nem is mondtam hogy megnyugodhat,párom magának vasal ugy ahogy akar,és együtt vásárolunk,nem rajtam múlik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!