Hogy viselkedhet így egy apa?
Figyelt kérdés
Idén lesz a szalagavatóm és csak öt embert hivhatok. Úgy terveztem, hogy a keresztanyukámat, apukámat, anyukámat, mamámat és a barátomat hivom, akivel már 4 éve együtt vagyok.A szüleim régen elváltak és nem olyan jó a kapcsolatuk. Az anyukámnak és az apukámnak is van valakije. Amikor mondtam anyának, hogy sajnos nem tudom a férjét meghivni mert nem vihetek annyi embert, akkor ő megértette. Amikor ezt apának mondtam, ő elkezdett velem veszekedni, hogy ha nem viheti a barátnőjét akkor ő nem is jön meg hogy nincs jóba anyával és hogy ő nem akarja látni. De nem lenne muszáj egymás mellé ülni, vagy akár beszélniük egymással. De most apám kitalálta ezt. Erre a mamám meg azt, hogy ő akkor inkább nem jön hogy apám barátnője jöhessen. Amikor a nagymamám szerves része az életemnek. Apám barátnőjével meg nem is beszélek szinte. Mit csináljak? már lassan ugy vagyok vele hogy inkább ne is jöjjön el senki...:(2012. szept. 3. 20:36
11/12 anonim válasza:
Mondd meg nekik, határozottan, hogy a vendégek száma korlátozott. Szeretnéd, ha a szüleid, azaz apukás és anyukád ott lennének. Te vagy a gyerekük. Ha félre teszik a sértettséget (főleg apukád), akkor jöjjön, ha nem vagy ennyire fontod, akkor sajnálod.
12/12 anonim válasza:
A #11-es kommentelővel értek egyet.
Mivel korlátozottak a jegyek, kérdezd meg apukádat, hogy akar-e megtisztelni azzal, hogy ott van a szalagavatódon szingliben, mert sajnos a barátnőjének már nem jut jegy.
Szóval vagy egyedül jön, vagy sehogy - ez a két lehetőség van amiből válogathat.
Ez az ünnep rólad szól - nem az apád óhajairól, itt neki kell alkalmazkodnia hozzád! Ha erre nem képes, inkább ne menjen!
Ne szívd mellre, vannak szülők, akik úgy vélik, hogy örökké befolyásolhatják, sőt manipulálhatják a gyerekeiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!