Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedhet így egy apa?

Hogy viselkedhet így egy apa?

Figyelt kérdés
Idén lesz a szalagavatóm és csak öt embert hivhatok. Úgy terveztem, hogy a keresztanyukámat, apukámat, anyukámat, mamámat és a barátomat hivom, akivel már 4 éve együtt vagyok.A szüleim régen elváltak és nem olyan jó a kapcsolatuk. Az anyukámnak és az apukámnak is van valakije. Amikor mondtam anyának, hogy sajnos nem tudom a férjét meghivni mert nem vihetek annyi embert, akkor ő megértette. Amikor ezt apának mondtam, ő elkezdett velem veszekedni, hogy ha nem viheti a barátnőjét akkor ő nem is jön meg hogy nincs jóba anyával és hogy ő nem akarja látni. De nem lenne muszáj egymás mellé ülni, vagy akár beszélniük egymással. De most apám kitalálta ezt. Erre a mamám meg azt, hogy ő akkor inkább nem jön hogy apám barátnője jöhessen. Amikor a nagymamám szerves része az életemnek. Apám barátnőjével meg nem is beszélek szinte. Mit csináljak? már lassan ugy vagyok vele hogy inkább ne is jöjjön el senki...:(
2012. szept. 3. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt apám, csak mamám, papám, anyum és a barátom (aki mára a férjem). Ha ő durcul, ne menjen. Ha mamád is durcul, ő se menjen, a te szalagavatód, hadd legyen már az ott, akit szeretnél!!! Kérdés: ki fizeti? Nekem az egészet anyukám állta.
2012. szept. 3. 20:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Én meg magamnak.. Amióta 18 lettem a családi pótlékot én kapom... meg a gyüjtögetett pénzemből fizetem a ruhákat... mindent
2012. szept. 3. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A baj ott kezdődik, hogy apává válni sokszor egy gondatlan spricc eredménye. :S

Állítsd választás elé: vagy jön barátnő nélkül, vagy nem jön sehogy. Ne az maradjon már ki a szalagavatódból, akinek fontos vagy, és szeret téged(pl. mamád)

2012. szept. 3. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor teljes mértékkel Te döntesz. Aki jön, az jön, akit nem hívsz, az nem jön... Nem lehet úgy csinálni, hogy mama azért otthon marad, hogy olyan jöjjön helyette, akit alig ismersz! Mondd meg mamádnak is, hogy ha ő nem akar jönni, csak kevesebben lesztek, attól mást nem hívsz helyette. Nálunk anyum kapta a családi pótlékot, azért fizette ő :) A soron következő diplomám már én álltam.
2012. szept. 3. 20:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez nekem annyira felháborító, hogy az hihetetlen... Már kb 8 órája mondta nekem de még mindig a sirás kerülget pedig nem vagyok az a síros fajta... inkább ideges leszek...
2012. szept. 3. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy nehezen viseled, de a felnőtté válásod egyik legszebb ünnepe a szalagavató, ne engedd senkinek, hogy tönkretegye. Azt gondolom, eléggé megnehezítették a szüleid az életedet azzal, hogy tönkretették a házasságukat, és elváltak, nem kell még az egyéb dolgokat - pl. ballagás - is tönkretenni. Én is azt javaslom, hogy próbáld meg a lehető leghidegebben kezelni a dolgot, és nyugodtan hívd meg mamádat, és édesapád vagy eljön, vagy nem.

Egyébként még 2 dolog:

1. Esetleg derítsd ki az osztályban, h van-e valaki, aki nem akarja mind az öt jegyet kihasználni, és kérj tőle egyet.

2. Azt pedig végképp nem értem, hogy édesapád mit akar azzal mondani, h nem akar találkozni a szalagavatódon édesanyáddal. Őt ne hívd meg??? Látod, ezért nem kell törődnöd különösebben azzal, amit édesapád mond.

Légy boldog, sok sikert az életben!

2012. szept. 3. 21:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sajnos már az egész osztályt végigkérdeztem, de semmi :(
2012. szept. 3. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:

és drágalátos apádnak ki a fontosabb?

a lánya vagy a barátnője?

mert azt hiszem az utóbbi, szóval hanyagold apádat

és hívd el inkább fogadott apádat, aki biztos nem így viselkedik....

szerintem !

2012. szept. 3. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Keress valakit, aki nyomtat plusz jegyet! :-) Nővérem 2 embert hívhatott volna, mégis 10-en ott voltunk. :-) Pedig kék márványos kemény papír volt a meghívó. :-) Egy próbát megér keresni.
2012. szept. 3. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:

"ő elkezdett velem veszekedni, hogy ha nem viheti a barátnőjét akkor ő nem is jön"

Remek,akkor legalább megtudod hívni anyád párját

2012. szept. 4. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!