Hogy viselkedhet így egy apa?
A baj ott kezdődik, hogy apává válni sokszor egy gondatlan spricc eredménye. :S
Állítsd választás elé: vagy jön barátnő nélkül, vagy nem jön sehogy. Ne az maradjon már ki a szalagavatódból, akinek fontos vagy, és szeret téged(pl. mamád)
Megértem, hogy nehezen viseled, de a felnőtté válásod egyik legszebb ünnepe a szalagavató, ne engedd senkinek, hogy tönkretegye. Azt gondolom, eléggé megnehezítették a szüleid az életedet azzal, hogy tönkretették a házasságukat, és elváltak, nem kell még az egyéb dolgokat - pl. ballagás - is tönkretenni. Én is azt javaslom, hogy próbáld meg a lehető leghidegebben kezelni a dolgot, és nyugodtan hívd meg mamádat, és édesapád vagy eljön, vagy nem.
Egyébként még 2 dolog:
1. Esetleg derítsd ki az osztályban, h van-e valaki, aki nem akarja mind az öt jegyet kihasználni, és kérj tőle egyet.
2. Azt pedig végképp nem értem, hogy édesapád mit akar azzal mondani, h nem akar találkozni a szalagavatódon édesanyáddal. Őt ne hívd meg??? Látod, ezért nem kell törődnöd különösebben azzal, amit édesapád mond.
Légy boldog, sok sikert az életben!
és drágalátos apádnak ki a fontosabb?
a lánya vagy a barátnője?
mert azt hiszem az utóbbi, szóval hanyagold apádat
és hívd el inkább fogadott apádat, aki biztos nem így viselkedik....
szerintem !
"ő elkezdett velem veszekedni, hogy ha nem viheti a barátnőjét akkor ő nem is jön"
Remek,akkor legalább megtudod hívni anyád párját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!