Miért viselkedhet így?
A választ nem tudom, hogy miért viselkedik így. Viszont az én bátyám is ilyen, igaz ő már 30 éves. de már 20 évesen is ilyen volt. Jobb az ilyen embert messziről elkerülni. Sajnos tapasztalatból mondom.(
Az sem lehet igaz, hogy a szülei esetleg a "hibásak", hogy ilyen(rosszúl nevelték) mert engem meg a bátyámat ugyanúgy neveltek, és erre ő ilyen lett én meg nem.
Hogy csak a kérdésre válaszoljak - azért viselkedik így, mert valaki más sorsát éli. Elképzelhető, hogy az édesapjáét, lehet, hogy más felmenőjét.
Nem tudom, hogy van az apjával, de ha az anyukája kizárta az apát és a gyereke lett az (érzelmi) "párja", akkor elég valószínű, hogy a viselkedésével ú.m. tiltakozik ez ellen. Fel akarja hívni a figyelmet, hogy valami nagyon nincs rendben, valaki(k) rossz helyen vannak a családban.
Azért viselkedik így, mert az anyja ilyenre nevelte.
Persze ő nem ilyen gyereket akart, de nem megfelelő nevelés hatására ilyen lett. Ennyi. Óvlak attól, hogy beleszólj a családi dolgaikba és anyja előtt szidjad a fiát!
Ez az ember valószínű úgy nőtt fel, hogy mindig mindent szabad volt neki. Gyermekkorában nem határozták meg neki azokat az írott és íratlan törvényeket, mely szerint az ember él.
Persze biztos kell hozzá születni is (gondolom valami őse természetét örökölve, mert láttam már én is olyan testvérpárt, ahol pl. a fiú normális emberi életet élt, a lány meg mint a hibbant liba úgy viselkedett.
De ha már nem nevelték meg és 22 éves korára még annyi sem ragadt rá, hogy barátoktól, rokonoktól tanult volna valami kis jómodort, akkor az már az édesanyja baja, ha tűri.
Ez a fickó akkor fog pofára esni, ha az anyja "kiesik" alóla (akár mert megunja és elküldi a fiát, akár mert új párkapcsoalatot épít ki és nem a kisfiával fog törődni, de lehet az betegség, haláleset miatt).
Én azt mondom, ne szóljatok bele, mert a végén még ti lesztek a bűnbakok.
Az anyja dolga. Az már más lenne, ha segítséget kért volna tőletek. Ha nem, akkor maradjatok némán bosszankodó szemlélődők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!