Miért viselkedhet velem így az anyám?
Hát szerintem 18 évesen nem kell annyi figyelmet kérned mint egy 14-15 évesnek!!
Szerintem anyukád azt gondolja hogy felnőt nő vagy mivel elmúltál már 18.
Nem csak akkor kell azt mondani hogy már felnőttem mikor valakivel beszélsz...
Ájj a sarkadra és mondd el az érzéseid ne fojsd el.
Ha meg nem annyira zavar hogy meg tennél bármint hogy változzon akkor meg ne foglalkozz vele
Az én anyám pontosan ilyen. Engem sem hallgat meg, meg sokszor veszekszik, kötözködik, stb. Én Pestre szerettem volna menni egyetemre, gondoltam jó lesz ha kéthetente találkozunk, talán még hiányozna is. Nem engedett Pestre jelentkezni :( Na de majd 3 év múlva, akkor már nem szólhat bele.
18/L
már mér ne érdemelne annyi figyelmet 18 évesen mint 14-15 évesen? hisz a gyereke marad még 30-40-50 évesen is. Persze, önállósodni kell, de attól még az anyám marad nem?...állandoan ez megy, hogy 18 elmúltál (vagy sem) menj dolgozni, költözz el, ne foglalkozz velük, egyáltalán minek ugráljanak körbe. Egyértelmű, hogy dolgozik az ember, egy idő után elköltözik, de kb a legtöbben úgy beszéltek, mintha egy szülönek x idő után nem lenne köze a gyerekéhez. El se tudom képzelni, hogy 30-40-50 évesen ne én legyek a szüleimnek a legfontosabb és ne számithassak rájuk. És hogy ne legyen velük olyan kapcsolatom, mint 14-15 évesen. 22 évesen is anyucinak és apucinak szólítom őket,puszit adok nekik attól függetlenül hogy dolgozom és tervezem az önálló életemet. És nem azt jelenti, hogy nem tudok leszakadni róluk, pusztán a szeretet, ami okozza azt hogy mindig számithatok rájuk, mellettem állnak, meghallgatnak segítenek történjék bármi. Ennek így kéne lennie 50 évesen is nem csak 14 évesen. Ez kéne hogy legyen a természetes. De itt mást se olvasok sorra, hogy ne várjon el egy gyerek a szülőjétől semmit, felnevelt, 18 vagy, húzz a p*csába, mit vársz még...
nekem ez nem természetes és szerintem nem is jó...
22L
2: vagyok
Nem azért irtam hogy kötekedjek!!
De szerintem annyira már nem kisgyerek!!
Ha akar valamit oda megy kiveszi az anyukája kezéből azt amivel épp foglalkozik és azt mondja "Most rám figyelj kérlek"
Ha az anyukája ezt mondja: "Bocs de most nincs időm"
Akkor el kell költöznöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!