Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedhet velem így...

Miért viselkedhet velem így az anyám?

Figyelt kérdés
Minden fontosabb neki nálam és ha mondanék valamit akkor nem hallgat meg. Pl most az előbb beszéltem hozzá és elkezdett zörögni és nem hallottam még én sem a saját szavamat. Mondom neki, hogy nem tudsz egy fél percet rám figyelni? Erre megszólal, hogy az fontosabb, hogy az akvárium ki legyen takarítva. Mondom szerintem nem azon a fél percen múlik... Ha kérek tőle 60 forintot kölcsön, amíg megjön a fizetésem a diákmunkából, akkor is meg van sértődve, hogy miért kell őt lejmolni... Pedig visszaadom neki, csak épp most kezdtem el dolgozni, mert most találtam munkát és még nem jött meg a pénzem. Én szeretem, mert az anyukám, de néha nagyon rosszul esik amit csinál. Miért csinálja ezt? 18/L
2010. aug. 28. 12:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs sem pia sem féltesók. Anyám meg apám alkohol ellenesek. Nekem meg egyáltalán nincs testvérem.
2010. szept. 19. 11:09
 12/16 A kérdező kommentje:
Mondta nekem reggel anyám, hogy jó a film amit néz, nézzem én is. Van amikor ilyen jó fej, de van amikor meg nem és legtöbbször az van, hogy meg sem hallja a mit mondok. Pl most az előbb kérdeztem, hogy megállt e a letöltése a filmnek laptopon, erre mintha meg sem hallaná...
2010. szept. 19. 11:11
 13/16 Son válasza:
Ne szomorodj el, az anyukád biztos szeret.Azt pedig kétlem hogy csak úgy "becsúsztál".anyukád azt akarja hogy nőlj fel azért viselkedik így.azt akarja hogy egyedül is meglegyél.azért viselkedik így, csak egy kicsit túlzásba viszi de CSAK miattad.
2010. szept. 19. 16:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy változó korban van anyukád.
2010. szept. 19. 23:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy anyukád egyszerűen csak olyan típusú ember, aki annyira el tud merülni a gondolataiban, hogy olyankor se lát, se hall? Ilyen zárkózott, magába forduló ember, aki mindig 10 centivel a föld fölött lebeg, szeret egyedül lenni, állandóan száguldanak benne a gondolatok, és ilyenkor nem szereti ha megzavarják, ezért reagál idegesen (pl. hogy az akváiumfontosabb!). Ez nem lehet? Csak veled viselkedik így, vagy másokkal is? Apudat nem lenne érdemes megkérdezni? Lehet, hogy tök hasznos lenne beszélgetni vele erről, hogy ő ezt hogyan látja. (Persze nem tudom, milyen a faterod és milyen viszonyban vagytok.)
2010. szept. 20. 01:16
 16/16 A kérdező kommentje:

01:16 lehet, hogy igazad van! :)

Amúgy anyu tuti nincs változó korban, még fiatal. De nem mondom el, hogy menny idős... :D :D

2010. okt. 11. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!