Nyíltan Kikezdett velem a férjem "barátja", mit tegyek?
Így én is jártam.Csak nekem nem egy bárban mondta el,hogy szexelne velem,hanem egy partin.(ahol barátok,kollégák voltak) Nekem is elkezdte a szöveget,de rátett egy lapáttal,hogy a kezembe adta a szállodai szoba kulcsát, azzal,hogy lépjek le valami ürüggyel,és várjam meg ott.Ő is le fog lépni pár perccel később..Sőt még jobb ötlet ha a kocsinál várom meg és együtt megyünk szobára..Csak lestem.Végül elborult az agyam ,és jó hangosan hogy mások is hallják hozzávágtam a kulcsát,hogy összekever egy lotyóval..Én nem egy útszéli qrva vagyok akiket fel szokott szedni..A férjem is hallotta,és számon kérte hogy mi történik..TAGADTA! Azt mondta,hogy én erőlködtem ,hogy menjünk szobára,és én akartam hogy a kulcsát ideadja..Senki nem hitt neki.A barátságnak vége lett,és mint üzleti partnerek sem dolgoztak tovább együtt..
(a férjem azt mondta akkor hogy ahogy ott álltam mérgesen,kipirosodott arccal,és káromkodva,kiabálva mindent..előbb nem is akart közbe lépni,mert kíváncsi volt hogy nekimegyek-e a srácnak..De akkor annyira megkívánt mert olyan voltam mint Xena :) )
ma 12:15-nek
12.10-es vagyok.
Bár én nem írtam,hogy szép és gyönyörű lennék,de ettől függetlenül a férjem kollégája rám kattant..Nem kell ahhoz Angelina Jolie-nak kinézni hogy tetszünk a férfiaknak..
Mindenesetre mondd el a férjednek. Lehet, hogy pontosan azért ilyen merész, mert üzlettàrsa a férjednek. A férjed van ràszorulva, hogy partnerek legyenek egymàsnak, vagy forditva, csak nem ezt a helyzetet akarja kihasznàlni?
Micsoda emberek vannak.
12:10
Nagyon jól csinàltad bàtor nõ vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!