Nyíltan Kikezdett velem a férjem "barátja", mit tegyek?
12:28:
Igen jelenleg inkább férjem van "rászorulva" bár nem sokáig, és be is fejezi vele ezt a munkát, bár a srác erről még nem tud. Nagyobb összeget várunk még kifizetésre tőle..és be szeretné fejezni..
Nagyon undorító dolog mindent összevetve
Akkor azt tudnàm mondani, hogy amig a férjed be nem fejezi vele a munkàt, addig tegyen ùgy a férjed elõtte, mintha nem tudna semmirõl, ha màr ennyire fontos ez a munka befejezése szàmàra.Aztàn ki tudja, lehet a férjed, rögtön megszakitja vele a kapcsolatot.
De mindenképpen mondd el a férjednek, és te soha ne maradj 2-ben egy ilyen balf@sszal.
Egyébként mennyi ideje történt ez az eset?A férjed felteheti azt a kérdést neked, hogy miért csak most mondod el?
2-3 napja...
igen, megpróbálom erre kérni, hogy addig ne szóljon neki erről, és találjunk ki arra is valamit hogy ne nálunk legyen elszállásolva. köszi
Na elmondtad neki?
Hogy sült el a egész?
Sziasztok! Elmondtam tegnap este...nagggyon izgultam :)
De jelentem: Minden a legjobban sikerült.
Elmeséltem részletesen mindent, szóról szóra...
Egész higgadtan fogadta, azt mondta képzeljétek, hogy ő ezt meg is érezte, mikor ment ki a mosdóba, hogy naa, majd most fog rám nyomulni, de el is hessegette a gondolatot, stb..Sértve érzi magát nagyon ... de abban egyeztünk meg, hogy nem hozza ezt fel neki, meg van a "terve" hogy tudunk ebből a legjobban kijönni, és a leghalkabban elválni egymástól. Ezen kívül pedig, megoldja, hogy ne jöjjön hozzánk és ne találkozzak vele, ha nem muszáj...És sérelmezte, hogy milyen ideges,és nem tudja kitombolni magát :)
Megköszönte, és becsülte, hogy elmondtam neki, a "barátját" undorítónak nevezte jogosan!
Nagyjából ennyi...Én megnyugodtam, és gondolom neki is jól esett az őszinteség.
Köszi Nektek is mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!