Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Hogyan tudnám rávenni a szüleimet arra, hogy beengedjenek?

Figyelt kérdés

Szoval ma reggel kidobtak otthonrol, mert nem tudtam osszehozni 100000 ft-ot nyari munkakbol. Apa megfogott es kb kidobott az utcara, semmi cuccomat nem hozhattam el, cipo nelkul jottem at a baratomhoz. Egyedul visszamentem delutan, amikor mar lenyugodtam, de nem engedtek be, ott uvoltoztek velem, arra se kepesek, hogy kidobjak a cuccaimat az utcara.

Viszont muszaj vagyok ma elhozni a nyuszimat otthonrol, mert tuti, hogy kajat se adnanak neki, vagy meg rosszabb esetben agyonutik.. Nagyon aggodom erte, apabol barmit kinezek...

Most itt ulok a kozeli parkban, es nem tudom, mit csinaljak! Torjek be ejjel a szobamba es hozzam el a cuccokat meg a ynulamat? De nem vagyok betoro, foglamam sincs, hogyan kell kivulrol kinyitni egy tetoteri ablakot...

Annyira tanacstalan vagyok, segitsetek kerlek!! Baratom sem tud mit tenni, o sem betoro, apa meg 3x nagyobb nala, siman leutne...

2012. aug. 28. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
100%
örülök hogy megoldódott végül minden :) sok sikert neked az életben, megérdemled, hogy mostmár nyugi legyen kicsit. szerintem ha nyáron össze tudtál szedni 87e-t, akkor azzal sincs gond, hogy dolgoznod kell, menni fog. fel a fejjel, hajrá! :)
2012. aug. 29. 14:32
 72/85 A kérdező kommentje:

Köszi szépen :) Aranyosak vagytok.

Csak azért lesz gond, mert úgy terveztem, hogy előrehozott érettségit teszek bioszból, és arra elég sokat kéne tanulni.

2012. aug. 29. 14:52
 73/85 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert az életben! Nem semmi csajszi vagy, hogy ezt így kibírtad, és nagyon ügyesen, felnőtt módjára megoldottad. Le a kalappal.
2012. aug. 29. 18:31
 74/85 anonim ***** válasza:
100%
hát gondold végig, hogy meg tudod-e most csinálni, értem, hogy a továbbtanulás fontos a jövőd szempontjából, de most a jelenedet kell előbb megoldani. de te erősnek tűnsz, szerintem bírni fogod :)
2012. aug. 29. 21:05
 75/85 anonim ***** válasza:
4%
Azt írod a barátod egyedül lakik. Hány éves? És mit keresel egy parkban ha egyedül lakik miközben nála is lehetnél? Ha egyedül lakik gondolom dolgozik is. Hozd el a cuccodat otthonról, költözz oda és keress valami munkát. A szüleiddel meg szakítsd meg a kapcsolatot. Bár ez a kérdés nekem nem tűnik valami valósnak ....
2012. aug. 30. 11:45
 76/85 anonim ***** válasza:
3%
Na hagyjuk már. Először azt írod, h egyedül lakik a barátod utána meg, h rokonoknál. Aztán, hogy itt fog lakni ő is itt vagyok a barátomnál. Eddig is ott lakott akkor nem? Meg nem dolgoztok de mindent a szülők fizetnek? Miért nem költöztök akkor hozzájuk? Na nekem itt valami nagyon de nagyon zavaros, kérdező! Utolsó voltam
2012. aug. 30. 11:50
 77/85 A kérdező kommentje:

A rokonánál lakik, mivel a szülei vidéken laknak. Oda meg nem tudnék költözni, mivel 1 szobás panel.

De az anyja lakásában (eddig) nem lakott senki, de mi gyakran voltunk ott. Odaköltözhetett volna eddig is, az anyja támogatta volna, de a rokonának szüksége volt rá.

2012. szept. 1. 19:28
 78/85 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy hallunk még felőled.

A szüleid azóta se kerestek? Vannak új fejlemények? Jól kijöttök a barátoddal mióta összeköltöztetek? :)

2012. szept. 1. 20:38
 79/85 A kérdező kommentje:

Lecseréltem a számomat, úgyhogy nem tudnak keresni. Többek tanácsára döntöttem emellett.

Hát anyagilag kicsit nehéz, de amúgy teljesen jól kijövünk :) Szokatlan még, de imádok itt a belvárosban lakni, sokkal jobb, mint kisvárosban.

2012. szept. 1. 20:49
 80/85 anonim ***** válasza:
Kívánok neked sok boldogságot, s nyugodt életet!:)
2012. szept. 1. 21:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!