Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Hogyan tudnám rávenni a szüleimet arra, hogy beengedjenek?

Figyelt kérdés

Szoval ma reggel kidobtak otthonrol, mert nem tudtam osszehozni 100000 ft-ot nyari munkakbol. Apa megfogott es kb kidobott az utcara, semmi cuccomat nem hozhattam el, cipo nelkul jottem at a baratomhoz. Egyedul visszamentem delutan, amikor mar lenyugodtam, de nem engedtek be, ott uvoltoztek velem, arra se kepesek, hogy kidobjak a cuccaimat az utcara.

Viszont muszaj vagyok ma elhozni a nyuszimat otthonrol, mert tuti, hogy kajat se adnanak neki, vagy meg rosszabb esetben agyonutik.. Nagyon aggodom erte, apabol barmit kinezek...

Most itt ulok a kozeli parkban, es nem tudom, mit csinaljak! Torjek be ejjel a szobamba es hozzam el a cuccokat meg a ynulamat? De nem vagyok betoro, foglamam sincs, hogyan kell kivulrol kinyitni egy tetoteri ablakot...

Annyira tanacstalan vagyok, segitsetek kerlek!! Baratom sem tud mit tenni, o sem betoro, apa meg 3x nagyobb nala, siman leutne...

2012. aug. 28. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
100%

esetleg a barátod szüleivel nem tudnál beszélni,hogy ővelük elmenni és elhozni a cuccaidat?

de én sem értem,hogy ez hogy történhetett? mindig ilyen rossz volt a helyzet? és miért akarták hogy összeszedj ennyi pénzt?

2012. aug. 28. 19:59
 22/85 anonim ***** válasza:
100%

[link]

őket hívd fel most!

2012. aug. 28. 19:59
 23/85 anonim ***** válasza:
85%

Attól még nem kerülne börtönbe, mert bemész a rendőrségre, hogy nem engedik elvinni a cuccaid.

Figyi, nevelőapám azért se csukták le, hogy majdnem megfojtotta anyámat a két kiskorú öcsém szeme láttára.

Szerinted, akkor a te apád majd lefogják? :D

2012. aug. 28. 20:00
 24/85 anonim ***** válasza:
8%
De ő már 18 éves...
2012. aug. 28. 20:00
 25/85 anonim ***** válasza:
100%
ez a link tényleg jónak tűnik,szerintem is hívd fel!!
2012. aug. 28. 20:01
 26/85 anonim ***** válasza:
100%

Ma szerintem aludj a barátodéknál,azt lehet?Megengedik a szülei?

Van tesód?Esetleg felhívhatnád,hogy etesse meg a nyuszit.Hátha reggelre lenyugszanak és akkor vissza tudsz érte meg a cuccaidért menni.Még mindig azt mondom,hogy felnőttekkel kéne visszamenned,nem elsőre a rendőrséget bevonni.Ha ez sem segít,el lehet gondolkozni a rendőrségen.

egy korábbi válaszoló

2012. aug. 28. 20:01
 27/85 anonim ***** válasza:
78%
Ha esetleg még egyszer szóba állnak veled mondd meg nekik, hogy nem kell gyereket vállalni ha nem szívből teszik. És nyugodtan megrohadhatnak.
2012. aug. 28. 20:04
 28/85 anonim ***** válasza:
14%

persze kidobnak otthonról egy ilyen nonszensz dolog miatt, és te meg a nyulad miatt sírsz...

életszerű. nagyon.

2012. aug. 28. 20:05
 29/85 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek néha nem a logika mentén működnek...néha az élet nem elég életszerű...sajnos én el tudom képzelni a szitut : (
2012. aug. 28. 20:07
 30/85 anonim ***** válasza:
97%
Akinek állata van az jó esetben felelősséget vállal érte. Remélem neked utolsó nincs állatod.
2012. aug. 28. 20:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!