Hogyan tudnám rávenni a szüleimet arra, hogy beengedjenek?
Szoval ma reggel kidobtak otthonrol, mert nem tudtam osszehozni 100000 ft-ot nyari munkakbol. Apa megfogott es kb kidobott az utcara, semmi cuccomat nem hozhattam el, cipo nelkul jottem at a baratomhoz. Egyedul visszamentem delutan, amikor mar lenyugodtam, de nem engedtek be, ott uvoltoztek velem, arra se kepesek, hogy kidobjak a cuccaimat az utcara.
Viszont muszaj vagyok ma elhozni a nyuszimat otthonrol, mert tuti, hogy kajat se adnanak neki, vagy meg rosszabb esetben agyonutik.. Nagyon aggodom erte, apabol barmit kinezek...
Most itt ulok a kozeli parkban, es nem tudom, mit csinaljak! Torjek be ejjel a szobamba es hozzam el a cuccokat meg a ynulamat? De nem vagyok betoro, foglamam sincs, hogyan kell kivulrol kinyitni egy tetoteri ablakot...
Annyira tanacstalan vagyok, segitsetek kerlek!! Baratom sem tud mit tenni, o sem betoro, apa meg 3x nagyobb nala, siman leutne...
akkor ma aludj meg valahogy, holnap meg menj el a gyámügyre, és mondd el, hogy kivágtak otthonról.
Bár sztem olyan szülő nincs, aki ilyen indokkal kitenné a gyerekét az utcára.
Rokonok az orszag masik feleben laknak, penzem sincs jegyre, na meg nem is szeretik a szuleimet, okkal.
Aludnom van hol, csak a nyulam miatt aggodom, nehogy megljek, mert akkor tuti, hogy en olom meg oket...
Próbálj meg segítséget kérni.Esetleg a barátod szüleivel,vagy más felnőttekkel (tudom te is nagykorú vagy,de a szüleid korabeliekkel) visszamehetnétek együtt és elhozhatnád a cuccaid egy részét.A többi majd kialakul,hogy megenyhülnek-e stb. a legfontosabb szerintem most az,hogy legyen nálad tiszta ruha és a kisnyuszi el legyen látva.Nekem is van nyuszim,szóval a szívemen viselem sorsát,meg persze a tiéd is!:)
Ez azért durva.Hogy alakult ki ez a helyzet?Miért kellett volna ennyi pénzt gyűjtened?
Felek, hogy bantana apa oket.. :S Csak baratomat tudnam megkerni, hogy jojjon ide
Azert kell, mert ok eltartanak, es hogy halaljam meg, mar 14 eves korom ota ez van. Csak most nem fizettek olyan jol a munkak, 87000 ftot gyujtottem ossze, amit oda is adtam, szoval azt is elbuktam, se otthon, se penz
Holnap, amikor apád dolgozni megy el tudnád hozni a cuccaidat?
És azután mihez kezdesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!