Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Hogyan tudnám rávenni a szüleimet arra, hogy beengedjenek?

Figyelt kérdés

Szoval ma reggel kidobtak otthonrol, mert nem tudtam osszehozni 100000 ft-ot nyari munkakbol. Apa megfogott es kb kidobott az utcara, semmi cuccomat nem hozhattam el, cipo nelkul jottem at a baratomhoz. Egyedul visszamentem delutan, amikor mar lenyugodtam, de nem engedtek be, ott uvoltoztek velem, arra se kepesek, hogy kidobjak a cuccaimat az utcara.

Viszont muszaj vagyok ma elhozni a nyuszimat otthonrol, mert tuti, hogy kajat se adnanak neki, vagy meg rosszabb esetben agyonutik.. Nagyon aggodom erte, apabol barmit kinezek...

Most itt ulok a kozeli parkban, es nem tudom, mit csinaljak! Torjek be ejjel a szobamba es hozzam el a cuccokat meg a ynulamat? De nem vagyok betoro, foglamam sincs, hogyan kell kivulrol kinyitni egy tetoteri ablakot...

Annyira tanacstalan vagyok, segitsetek kerlek!! Baratom sem tud mit tenni, o sem betoro, apa meg 3x nagyobb nala, siman leutne...

2012. aug. 28. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
85%

akkor ma aludj meg valahogy, holnap meg menj el a gyámügyre, és mondd el, hogy kivágtak otthonról.

Bár sztem olyan szülő nincs, aki ilyen indokkal kitenné a gyerekét az utcára.

2012. aug. 28. 19:52
 12/85 anonim ***** válasza:
Van olyan rokonod, ahol alhatnál? Hátha reggel más színben látnák a dolgokat, és még a rokon is segíthet.
2012. aug. 28. 19:52
 13/85 A kérdező kommentje:

Rokonok az orszag masik feleben laknak, penzem sincs jegyre, na meg nem is szeretik a szuleimet, okkal.

Aludnom van hol, csak a nyulam miatt aggodom, nehogy megljek, mert akkor tuti, hogy en olom meg oket...

2012. aug. 28. 19:54
 14/85 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg segítséget kérni.Esetleg a barátod szüleivel,vagy más felnőttekkel (tudom te is nagykorú vagy,de a szüleid korabeliekkel) visszamehetnétek együtt és elhozhatnád a cuccaid egy részét.A többi majd kialakul,hogy megenyhülnek-e stb. a legfontosabb szerintem most az,hogy legyen nálad tiszta ruha és a kisnyuszi el legyen látva.Nekem is van nyuszim,szóval a szívemen viselem sorsát,meg persze a tiéd is!:)

Ez azért durva.Hogy alakult ki ez a helyzet?Miért kellett volna ennyi pénzt gyűjtened?

2012. aug. 28. 19:54
 15/85 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondoltal mar, hogy a rendorseghez fordulj? Foleg, ha "apad kidobott az utcara", mert ez, es hogy eroszakkal visszatartja a cuccaidat, kimeriti a rablas fogalmat, az meg siman evekkel buntetheto....
2012. aug. 28. 19:55
 16/85 A kérdező kommentje:

Felek, hogy bantana apa oket.. :S Csak baratomat tudnam megkerni, hogy jojjon ide

Azert kell, mert ok eltartanak, es hogy halaljam meg, mar 14 eves korom ota ez van. Csak most nem fizettek olyan jol a munkak, 87000 ftot gyujtottem ossze, amit oda is adtam, szoval azt is elbuktam, se otthon, se penz

2012. aug. 28. 19:56
 17/85 A kérdező kommentje:
Van egy kishugom, apa dolgozik csak, ha bortonbe kerulne, akkor hugom ehen halna. Sajnos ra is gondolnom kell, ezert nem mentem egybol rendorsegre. Gondoltam, hogy segitseget kerek, de akkor mar felejelntes is lenne, aztmeg nem akarom, csak a cuccaimat
2012. aug. 28. 19:57
 18/85 anonim ***** válasza:
100%
Én a rendőrséghez fordulnék. Elmondanám nekik, hogy ezért meg ezért kitettek a szüleid, s egy darab ruhát nem adtak oda neked.
2012. aug. 28. 19:58
 19/85 anonim ***** válasza:
100%
Nem halna ehen, mert gyamsag ala helyeznek...
 20/85 anonim ***** válasza:
100%

Holnap, amikor apád dolgozni megy el tudnád hozni a cuccaidat?

És azután mihez kezdesz?

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!