Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Hogyan tudnám rávenni a szüleimet arra, hogy beengedjenek?

Figyelt kérdés

Szoval ma reggel kidobtak otthonrol, mert nem tudtam osszehozni 100000 ft-ot nyari munkakbol. Apa megfogott es kb kidobott az utcara, semmi cuccomat nem hozhattam el, cipo nelkul jottem at a baratomhoz. Egyedul visszamentem delutan, amikor mar lenyugodtam, de nem engedtek be, ott uvoltoztek velem, arra se kepesek, hogy kidobjak a cuccaimat az utcara.

Viszont muszaj vagyok ma elhozni a nyuszimat otthonrol, mert tuti, hogy kajat se adnanak neki, vagy meg rosszabb esetben agyonutik.. Nagyon aggodom erte, apabol barmit kinezek...

Most itt ulok a kozeli parkban, es nem tudom, mit csinaljak! Torjek be ejjel a szobamba es hozzam el a cuccokat meg a ynulamat? De nem vagyok betoro, foglamam sincs, hogyan kell kivulrol kinyitni egy tetoteri ablakot...

Annyira tanacstalan vagyok, segitsetek kerlek!! Baratom sem tud mit tenni, o sem betoro, apa meg 3x nagyobb nala, siman leutne...

2012. aug. 28. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
a cuccaidhoz jogod van. egy ismerősöm kényszerkijelentéssel rakott ki a lakásból egy semmirekellő rokont, aki régebben kisírta, hogy bejelentkezhessen a lakásába. és még ott is 2 tanúval igazolnia kellett, hogy önszántából távozott a lakásból a semmirekellő Sanyika és minden tulajdonát magával vitte. (jó, az önként távozás nem volt teljesen igaz, de a szomszédok is utálták már és belementek, hogy tanúsítsák.)
2012. aug. 29. 04:43
 62/85 anonim ***** válasza:
100%
VALAMI TORTENT?
2012. aug. 29. 10:31
 63/85 A kérdező kommentje:

Történt, pár polgárőr elkísért haza, ott voltak velem végig, amíg összepakoltam, így sikerült mindenemet elhozni, aminek nagyon örülök. Minden ruhámat, személyes tárgyaimat, a nyuszimat, a ketrecét. Busszal nem tudtam volna így menni, úgyhogy hívtam taxit, nem is kellett visszamennem, egyszerre elhoztam mindent.

A rendőrségen elmeséltem mindent, anélkül nem segítettek volna.. Szólni fognak a gyámügynek a húgom miatt és akkor sokszor fognak menni látogatóba, hogy minden rendben van-e.

Szóval most úgy néz ki, hogy minden oké, most itt vagyok a barátomnál egyedül, ő most ment el nemrég a cuccaiért, itt fog lakni ő is (eddig a rokonánál lakott).

Anyukáját felhívta ma reggel, azt mondta, hogy anyagilag tud segíteni, fizeti majd a számlákat és a kaját, de vállaljunk minél több diákmelót, ez volt a feltétel. Barátomnak van még 1 éve, hogy meglegyen a szakmája, utána már biztos munkahelye lesz.. Remélem..

A nyulam is jól van, szerintem már megszokta az új lakhelyét, itt vannak bútorok, amik még teljesen nyúlrágás-mentesek.. :D

2012. aug. 29. 12:04
 64/85 A kérdező kommentje:

"Apa" most biztos nagyon ki van akadva, 100%-ban biztos vagyok benne, hogy tör-zúz otthon, amiért sikerült elhoznom mindenemet.

"Anya" nem üvöltözött, nem káromkodott, ami tőle szokatlan, bár szerintem csak a polgárőrök miatt volt ilyen. Viszont végig megvetően nézett, de nem szólt hozzám egy szót se, de én se hozzá..

A "családomat" azt hiszem jobb, ha elfelejtem, a húgom hiányozni fog, de hát ez van... Majd talán 20 év múlva felveszem vele a kapcsolatot.

2012. aug. 29. 12:08
 65/85 anonim ***** válasza:
1%
Jahm persze kidobnak, rendőrt kell hívni meg minden, és itt kacarászol -.-' Legyen már iskola.
2012. aug. 29. 12:10
 66/85 A kérdező kommentje:

Szuper életed lehet, ha semmit sem hiszel el. Még azt sem, hogy lehet netezni egy parkban...

Miért mit csináljak? Sírjak folyamatosan? Vagy legyek sík ideges? Minek? Mi értelme lenne? Magamat készíteném ki.

Mondjuk a stressz miatt így is hánytam ma már párszor, a hasmenésről ne is beszéljünk.

2012. aug. 29. 12:18
 67/85 A kérdező kommentje:
A sulit meg én is várom, bár a könyvosztást nem, szinte az összes megtakarított pénzemet tankönyvekre meg írószerekre kell költenem.
2012. aug. 29. 12:19
 68/85 A kérdező kommentje:

Majd később elolvasom, ha írtok, de most lemegyek vásárolni, 2 napja nem is ettem semmit, már éhes vagyok, itt meg nincs semmi kaja.

Köszi a válaszokat és a biztatást. 72%-os, te meg örülj a szuper életednek.

2012. aug. 29. 12:21
 69/85 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Nagyon ügyesen megoldottad! Én is ezt tettem volna a helyedben. Húgodat sajnálom, de jól tetted, hogy a gyámügyet ráhívtad a szüleidre :) Most már fel a fejjel! Boldog életet kívánok neked! :)
2012. aug. 29. 12:30
 70/85 anonim ***** válasza:
100%

hát le a kalappal,hogy ezt így végig tudtad csinálni. és nagyon jó,hogy legalább a barátod melletted áll és segít mindenben.

a beszologatokkal meg ne foglalkozz..

2012. aug. 29. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!