Hogyan tudnám rávenni a szüleimet arra, hogy beengedjenek?
Szoval ma reggel kidobtak otthonrol, mert nem tudtam osszehozni 100000 ft-ot nyari munkakbol. Apa megfogott es kb kidobott az utcara, semmi cuccomat nem hozhattam el, cipo nelkul jottem at a baratomhoz. Egyedul visszamentem delutan, amikor mar lenyugodtam, de nem engedtek be, ott uvoltoztek velem, arra se kepesek, hogy kidobjak a cuccaimat az utcara.
Viszont muszaj vagyok ma elhozni a nyuszimat otthonrol, mert tuti, hogy kajat se adnanak neki, vagy meg rosszabb esetben agyonutik.. Nagyon aggodom erte, apabol barmit kinezek...
Most itt ulok a kozeli parkban, es nem tudom, mit csinaljak! Torjek be ejjel a szobamba es hozzam el a cuccokat meg a ynulamat? De nem vagyok betoro, foglamam sincs, hogyan kell kivulrol kinyitni egy tetoteri ablakot...
Annyira tanacstalan vagyok, segitsetek kerlek!! Baratom sem tud mit tenni, o sem betoro, apa meg 3x nagyobb nala, siman leutne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!