Hogyan tudnám rávenni a szüleimet arra, hogy beengedjenek?
Szoval ma reggel kidobtak otthonrol, mert nem tudtam osszehozni 100000 ft-ot nyari munkakbol. Apa megfogott es kb kidobott az utcara, semmi cuccomat nem hozhattam el, cipo nelkul jottem at a baratomhoz. Egyedul visszamentem delutan, amikor mar lenyugodtam, de nem engedtek be, ott uvoltoztek velem, arra se kepesek, hogy kidobjak a cuccaimat az utcara.
Viszont muszaj vagyok ma elhozni a nyuszimat otthonrol, mert tuti, hogy kajat se adnanak neki, vagy meg rosszabb esetben agyonutik.. Nagyon aggodom erte, apabol barmit kinezek...
Most itt ulok a kozeli parkban, es nem tudom, mit csinaljak! Torjek be ejjel a szobamba es hozzam el a cuccokat meg a ynulamat? De nem vagyok betoro, foglamam sincs, hogyan kell kivulrol kinyitni egy tetoteri ablakot...
Annyira tanacstalan vagyok, segitsetek kerlek!! Baratom sem tud mit tenni, o sem betoro, apa meg 3x nagyobb nala, siman leutne...
Apa ejjel dolgozik.
sose szerettek, en se okat, de mindig osszedolgoztam a penzt, mert nem akartam utcara kerulni.
Hat most a baratomnal fogok lakni, o egyedul el.
A hugom 4 eves...
Mer, mi miatt kene sirnom?? Utalnak a szuleim, ma reggel en is megutaltam oket...
Amúgy én a szülőket sem értem mivel én úgy nőttem fel, hogy szerettek és soha nem várták el azt sem, hogy "megháláljam". Pénzt sem fogadtak el soha.
De nem minden szülő ilyen. Annyi patkány él a földön, hogy az förtelem. És gyereket vállalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!