Hogyan tudnám rávenni a szüleimet arra, hogy beengedjenek?
Szoval ma reggel kidobtak otthonrol, mert nem tudtam osszehozni 100000 ft-ot nyari munkakbol. Apa megfogott es kb kidobott az utcara, semmi cuccomat nem hozhattam el, cipo nelkul jottem at a baratomhoz. Egyedul visszamentem delutan, amikor mar lenyugodtam, de nem engedtek be, ott uvoltoztek velem, arra se kepesek, hogy kidobjak a cuccaimat az utcara.
Viszont muszaj vagyok ma elhozni a nyuszimat otthonrol, mert tuti, hogy kajat se adnanak neki, vagy meg rosszabb esetben agyonutik.. Nagyon aggodom erte, apabol barmit kinezek...
Most itt ulok a kozeli parkban, es nem tudom, mit csinaljak! Torjek be ejjel a szobamba es hozzam el a cuccokat meg a ynulamat? De nem vagyok betoro, foglamam sincs, hogyan kell kivulrol kinyitni egy tetoteri ablakot...
Annyira tanacstalan vagyok, segitsetek kerlek!! Baratom sem tud mit tenni, o sem betoro, apa meg 3x nagyobb nala, siman leutne...
NE TÖRJ be!!! Abból még neked lesz bajod!
Menj a rendőrségre, mással ne foglalkozz.
Ez a kérdés egy az egyben baromság. Nem hozott haza 100.000 Ft-ot, csak 87-et, és az apja kidobta őt. A hugát meg félti, hogy nehogy éhen haljon, ha apa börtönbe kerül. Anya meg hol van a képből? Anya nem dolgozik? Anya csak mosolyogva nézte, hogy "kidobnak" és cipő nélkül elhajtanak, ribancnak üvöltözve téged?
Bocsánat.
ma 21:42
Hajajj, pedig vannak ilyen emberek, családok.
ti nem néztek híreket vagy mi...??
hányszor hallani durva dolgokat,amiket szülők követnek el gyerekeiken..!
csak példaként: nevelő apa rendszeresen megerőszakolja nevelt lányát amiről anyuka is tud és nem tesz semmit..!
ééés??
gondolom kétségbeesésében írta ki.
Szornyu, hogy kiirtam ide, tenyleg, mert ilyen emberek vannak itt, mint pl te. Mit kellett volna tennem? Orakon at hanytam az idegessegtol, mikozben probaltuk kitalalni a baratommal, hogy mi legyen, korbetelefonalta a rokonait, ok sem tudtak segiteni, rendorseghez akkor nem akartam fordulni...
De mindegy, most megis elsetaltam a rendorsegre, elmondtam nekik, hogy be fogok torni a sajat otthonomba, ezert es ezert, most meg varok, hogy mit tudnak majd tenni az erdekemben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!