Szerintetek akik házasságban élnek, jobban szeretik egymást? Többet ér a kapcsolatuk, mint akik csak együtt élnek?
5/5-vel egyetértek!
Manapság félnek az emberek elköteleződni, és az együttélés semmi kötöttséget nem jelent, sokkal kényelmesebb.
A házasságban egy életre leteszem a voksomat a másik mellett, hozzon bármit is az élet. Persze, most nem egy papírra gondolok, hanem magára a házasság intézményére. Aki csak papírt lát, annak kár megházasodni.
"persze létezik bejegyzett élettársi kapcsolat - főként homoszexuális pároknak"
jó hülye vagy .
nem főként homo pároknak...
heteronak is lehet ilyen, a különbség az az, hogy a homo pároknak CSAK ILYET LEHET.
#5 - lehet, hogy neked rossz tapasztalataid vannak, de nem ez az általános.
A férjem még "barát" korában is teljesen normálisan állt hozzá, amikor egy műtét miatt két hónapra átmenetileg mozgássérült lettem. Lefürdetett, ellátta a háztartást, főzött nekem, ha wc-re kellett menni, akkor kikanalazott az ágyból és kitámogatott.
Amikor vesegyulladás miatt bent akartak a tartani a kórházban - én meg nem akartam bent maradni az ott uralkodó állapotok miatt - akkor kivett egy hét szabit és felügyelte az állapotomat, mert a magas láz miatt néha életveszélyben voltam (40-41 fok). Ha tíz óránál többet aludtam, akkor felkeltett és lázat mért, figyelt, hogy bevegyem a gyógyszereimet, hordott laborvizsgálatokra (három hónapig heti kétszer).
Sőt, ő még az exapósát is ápolta az agyvérzése után, mert bár az exnejével nagyon rossz viszonyban vannak, az apját kedveli a mai napig és felelősséget érez iránta.
Emiatt döntöttem a házasság mellett, miután láttam, hogy önként hajlandó ilyeneket megtenni. Még annak ellenére is, hogy a fenti esetekben a szex ki volt zárva, olyan szarul voltam. Műtét után egy hétig még büdös is voltam, mert az orvos megtiltotta, hogy víz érjen, nehogy felázzanak a hegek.
Nemhogy szex nem volt, annyira magatehetetlen voltam, hogy egy kupakot nem tudtam egyedül lecsavarni, azért is őt kellett ugrasztanom, ha inni akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!