Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért alakul ki a férfiaknál...

Miért alakul ki a férfiaknál gyerekkorukban az a sztereotípia, hogy a nők a rendes pasikat szeretik?

Figyelt kérdés

Ezt sulykolják a gyerekekbe? Csak itt a gyik-en tengernyi olyan kérdés van, hogy "a párom/férjem bántalmaz/sérteget/beszólogat/megcsalt stb. hogyan javíthatnám meg, vagy hogy mellette maradjak-e?"

legutóbbi kérdésnél is amit olvastam "én mindent megtettem kettőnk boldogságáért, de ő ebben nem volt partner" írta a nő, és együtt volt a pasival 1,5 évig.

És a valós életből is tudom, hogy a rosszfiúknak mindig van párjuk (Csak akkor nincs mikor ők sem akarják). Ellenben számos jófiút ismerek, akiknek komoly gondot okoz a párkeresés.

Itt nem az a kérdés, hogy a lányoknak miért a rosszfiúk jönnek be, mert az tény. Hanem az a kérdés, hogy a férfiak egy része miért hiszi azt gyerekként, és kora-felnőttként, hogy a nők nem ilyenek?

Én például nagyon kiábrándultam belőlük, a kivételek természetesen már rég foglaltak...

2012. aug. 23. 06:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Ja, igen, és tényleg ne higgy az ilyen sztereotípiáknak!

Valami hülye leírja, hogy a "nők a rosszfiúkat kedvelik", a többi meg másolja, kategorizálják az embereket, hogy "feleség típus" "szerető típus" "jó férjanyag",de azért írják, hogy legyen mivel megtölteni az újságot, meg a portálokat, miről lamentálnának különben?

Szócséplés csak, 90 százalékuk marhaság, csak arra jó, hogy összezavarjon, mert gondolkodni kezdesz, hogy te melyik is vagy vajon.

Te TE vagy, kicsit ez, kicsit az, ilyen is, meg olyan is.

Ettől vagy egyéni, vállald ezt föl, és keresd meg azt a lányt, aki úgy szeret, ahogy vagy!

Meg fogod találni, tele van a világ nőkkel!

Ne rágd magad ilyen dolgokon, ha nem most jön el a "nagy Ő", akkor később találsz rá, szeretni fogod, ő is, és minden jó lesz!

Mindenki párra talál előbb vagy utóbb!

2012. aug. 23. 21:56
 32/33 A kérdező kommentje:

"Mindenki párra talál előbb vagy utóbb!"

vagy nem... de ez most lényegtelen.

Ebbe nem szeretnék belegondolni. Mert ehhez fűződik az a rossz élményem. Fogalmazzunk úgy, hogy szeretnék párkapcsolatot, de nem bármi áron. És tényleg csak azt, aki hozzám illik, akit én is el tudok fogadni. Lehet hogy finnyás vagyok, ki tudja.

De vannak dolgok, amik nem jönnek be, és ha kegyes az élet, nem ismétli meg önmagát.

2012. aug. 23. 22:04
 33/33 anonim ***** válasza:

Dehogynem!

Persze, hogy megtalálod a párod!

Kell kompromisszumot kötni, persze, mert nem biztos, hogy teljesen olyan, mint amit elképzeltél, de ha szereted, akkor elfogadod, és meg is fogod szeretni a hibáit.

Nem tökéletes senki, én se, Te se, nem is lehetünk, emberek vagyunk.

De, ha szereted, vonzó számodra, kedves, meg toleráns, akkor össze tudtok csiszolódni.

Én egy dolgot utálok csak férfiban, ha morog és kukacoskodik.

Az ilyentől menekülök, nem is tudnék kijönni egy ilyen hapsival.

Meg azt is utálom, ha agresszív, undok, bunkózik, lenéz másokat, és lekezelő.

Ha nem ilyen, és tetszik is, akkor nekem nem számít, hogy hogy öltözik,vagy dohányzik-e, az se, hogy kupis-e otthon, vagy hétvégén haverozik.

Ebben össze lehet szokni, és meg lehet oldani mindent.

A lényeg, hogy "rendes" legyen!

2012. aug. 23. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!