Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki sok pénzhez jut...

Ha valaki sok pénzhez jut mitől alakul ki vkiben a családra alapozás, vki meg elszáll?

Figyelt kérdés

párom kiment, azzal a felkiáltással hogy alapozunk családra, hogy lehessenek gyerekek, stb.

eljegyzett.

egy idő múlva meg azt kapom, hogy az én képességeimet vonja kétségbe, hogy én milyen nehezen találtam munkát, leértékel, lenéz, mindenbe beleköt, semmire nem vagyok jó, meg ilyeneket kaptam.

és kidobott.(amikor gyanúba került egy lánnyal-két évvel ezelőtt-csak most derült ki-ami lehet jelentéktelen volt-nem tudom)

szóval eljegyzett-kidobott.

valaki érti?

a párom nem ad magyarázatot, folyamatosan veszekedett velem, mindenben engem hibáztat, okol, majdhogynem mondvacsinált dolgok.

2012. máj. 28. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

", hogy én milyen nehezen találtam munkát, leértékel, lenéz, mindenbe beleköt, semmire nem vagyok jó, meg ilyeneket kaptam. "

Jól választottál párt.

2012. máj. 28. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

1. Aki megdolgozott a pénzért, az nem szoivesen adja oda másnak.

2. Ha a kapcsolatotok eleve rossz, akkor azon semmilyen pénz nem segit.

3. Amint látod, az eljegyzés semmit sem jelent.

4. Ha nem akar veled lenni, akkor ne erölködj.

2012. máj. 28. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
és mit sírsz egy ilyen hapi után? Másrészt van egyenlő teherviselés, ahogy látom nálatok ez nemigen ment.
2012. máj. 28. 16:42
 4/7 A kérdező kommentje:

félreértések elkerülése végett:

kezdetben én dolgoztam kint, ő megtiltotta, hogy inkább ő megy ki én maradjak itthon.

2012. máj. 28. 17:35
 5/7 A kérdező kommentje:

"1. Aki megdolgozott a pénzért, az nem szoivesen adja oda másnak.

2. Ha a kapcsolatotok eleve rossz, akkor azon semmilyen pénz nem segit.

3. Amint látod, az eljegyzés semmit sem jelent.

4. Ha nem akar veled lenni, akkor ne erölködj."

1. a pénzért nem önös érdekből dolgozik, aki családot akar, ill. akinek családja van.

2.a kapcsolat nem volt rossz.

3.ennyi erővel a házasság sem jelent semmit...

4.nem erőlködöm, szeretném megérteni.

2012. máj. 28. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig ezt a férfit ne is próbáld megérteni,mert nem méltó rá!Amúgy meg ez a kapcsolat nem működött,mert nem voltak benne egyenrangú partnerek,így azért érthető is.Az exed nem tisztelt,nem becsült,lenézett,kidobott,jellemtelen ember.Rossz döntés volt Őt választani,és komolyan venni.Ennyi a magyarázat.
2012. máj. 28. 18:19
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönet kedves utolsó.

már csak azért is, hogy érted egyáltalán miről van szó.

2012. máj. 28. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!