Mi az álmod? Van valami amit feltétlenül el szeretnél érni az életedben?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 16:39
1/36 anonim válasza:
Egy minimum 3 szobás házikó, nem kell nagyra gondolni, kb. 60-70 nm és 2 gyerkőc, akikkel boldogok lehetnénk a férjemmel. Jelenleg, ez az, amire vágyom :)
3/36 anonim válasza:
Befejezni a főiskolát, a szakmámban dolgozni, egy kis lakás, amin nincs hitel egy gyerek egy kutya és egy szerető társ. Meg persze egy kis megtakarítás.. tudom sokat várok..
4/36 anonim válasza:
Jelenleg az a legnagyobb álmom,amire valószinűleg már nem kell sokat várni,hogy új életet kezdhessek a családommal külföldön!Erre az országra már nem lehet alapozni!Menni kell,egy helyben ülve nem lehet haladni!!!Egyszer a lányunk is hálás lesz ezért ;)...
5/36 anonim válasza:
Egy saját cukrászüzem. Nem nagy csak éppen akkora, hogy a kis fagyizómba jó minőségű alapanyagokból fincsi sütiket tudjak készíteni. (a nagyüzemi sütik borzalmasak...már herótom van tőlük)
6/36 anonim válasza:
Hogy becsuletesen eljem le az eletem. (persze ezen kivul vannak mas celjaim is.. mindig is szerettem nagy dolgokba belevagni, de most mar ezt tartom a legfontosabbnak)
7/36 anonim válasza:
Egy kis házat nagy kertel és hogy sok jószágom lehessen.
Sok tehén,kecske,baromfi! És ezért dolgozok,tanulok hogy ez megvalósuljon!14 éves vagyok ! :)
8/36 anonim válasza:
Ezt most komolyan írom:
Elakarok menni Disneyland-be :)
9/36 anonim válasza:
Nekem is saját lakás, saját autó és egy család.
Sajnos elég szomorú, hogy máshol alap dolog a magyarok többségének csak álom... :(
10/36 Agyblokkoló válasza:
Nagy ház,nagy telek,sok pénz,Sikeres vállalkozás,jó nő,pár gyerek és Amerika.Jó kocsik persze de nem vagyok kocsi mániás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!