Párunknál alvásnál feltétlenül meg is kell történnie "annak"? És ha ne akkor gáz a srác?
Figyelt kérdés
A húgom 5 hónapja jár a barátjával. Mivel a fiú vidéken lakik, ezért már a kapcsolatuk első hetében is eljött hozzánk pénteken, és vasárnap ment haza. De az első 2 hónapig nem történt közöttük semmi. Ma a kotnyeles rokonok előjöttek azzal hogy "Volt már ott rögtön egy kis entyempentyem..." és én megvédtem hogy nem volt semmi, erre azt mondták, hogy akkor a srác kigúnyolni való, nevetséges esetlen stb.2012. márc. 17. 19:27
2/17 anonim válasza:
ha nem történt semmi, az nem azt jelenti, hogy baj van. Mindenki más, és erről nem szabad megfeledkezni. Attól, hogy te valamit normálisnak tartasz, attól ez valaki számára lehet nem normális. Minden attól függ, hogy ŐK ketten hogyan beszélték meg a kapcsolatukat, és hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz. Ha pl 1 év után sem fekszenek le egymással, akkor az lehet gond (persze attól függ, milyen idősek, mert ha még nem mltak el 18, akkor még az sem gáz) nekem van egy barátnőm, most együtt van a barátjával már 4 éve, most jegyezték el, és náluk konkrétan az első 1 évig nem volt semmi, mert a lány elhatározta, hogy még nem készült fel rá (akkor volt 19). És a srác nem erőltette, és mégis teljesen normális a fiú - belevaló, minden :D és azóta is együtt vannak, boldogok. A húgod mit mond erről?
3/17 anonim válasza:
Szerintem akkor nem kell megtörténnie,ha mindkét fél szószerint hulla fáradt.
4/17 anonim válasza:
Szerintem ezzel egyrészt semmi gond nincs, másrészt a rokonoknak mégis mi a jó élet közük van hozzá? De most komolyan, baromi visszataszító, ha bárki ilyeneket kérdezget.
5/17 anonim válasza:
Mi is tavkapcsolatban elunk, az elejetol fogva nalunk aludt a parom, megsem volt koztunk semmi. Osszebujtunk, es aludtunk.
6/17 A kérdező kommentje:
A húgom 22 éves, a fiú 24. De én meg azon akadtam ki hogy le kell nézni azért mert nem feküdtek le egymással rögtön. Mármint a fiút nézték le...
2012. márc. 17. 19:50
7/17 anonim válasza:
"akkor a srác kigúnyolni való, nevetséges esetlen stb."
Hát ez nagyon hülye hozzáállás. A kapcsolatunk elején mi is aludtunk együtt úgy, hogy valóban csak összebújás, alvás volt. És huszonévesen, egyikünk sem szűzként. Nincs ebben semmi kivetnivaló, sőt elég gyakori a párok közt. Sokkal ellenszenvesebb számomra, ha a fiú rögtön le akarja rohanni a lányt.
8/17 tetro válasza:
az hogy kigúnyolják, egyáltalán hogy beleszólnak, tényleg szemétség. mondjuk azt nem hiszem, hogy egy 24 éves srác 5 hónapig a húgod mellét sem próbálta megfogni...
9/17 anonim válasza:
Ez úgy működik fiú oldalról
Fiúk: Tedd magadéváá!! Hajrá!! Te vagy a király!!
Lányok: Istenem csak minden legyen jó. Remélem nem csak azt akarja. Szeret.
Ilyen különbségek vannak és mivel nem a haveroknak akarunk eleget tenni az esetek 98% ában hanem a lánynak ezért ez a helyzet ami fent le van írva betűről betűre TELJESEN NORMÁLIS.
Confirmed
10/17 anonim válasza:
Az ő dolguk, rokonok ennyire unatkoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!