Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párunknál alvásnál feltétlenül...

Párunknál alvásnál feltétlenül meg is kell történnie "annak"? És ha ne akkor gáz a srác?

Figyelt kérdés
A húgom 5 hónapja jár a barátjával. Mivel a fiú vidéken lakik, ezért már a kapcsolatuk első hetében is eljött hozzánk pénteken, és vasárnap ment haza. De az első 2 hónapig nem történt közöttük semmi. Ma a kotnyeles rokonok előjöttek azzal hogy "Volt már ott rögtön egy kis entyempentyem..." és én megvédtem hogy nem volt semmi, erre azt mondták, hogy akkor a srác kigúnyolni való, nevetséges esetlen stb.
2012. márc. 17. 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem kötelező, és személyes véleményem szerint ez így optimális.

Nem azt mondom, hogy 22éves felnőtt nőként várassa hónapokig, de szerintem 1hónapot várhat..

2012. márc. 17. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nocsak. Szóval a srác a kigúnyolnivaló, ha nem történt semmi, ha pedig történt, akkor a csaj lesz a k..rva? Tipikus van rajta sapka, nincs rajta sapka esete. És kinek mi köze van mások legbensőbb magánügyeihez? Szerintem a kedves rokonokat jól el kéne küldeni zabot hegyezni, hogy törődjenek a saját dolgukkal és porolják csak a saját hálószobájuk szőnyegét.

Nem, nem kell feltétlenül megtörténnie semminek, akár hónapokig vagy évekig sem kell megtörténnie, ha a két fél nem készült fel rá vagy nincs rá belső igényük (mert ilyen ember is van). Az ő dolguk - és csakis az ő dolguk!

2012. márc. 17. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan!

Nálatok a rokonságban megbeszélik, hogy ki hogy szexel?

Ez a beteges dolog, nem az, hogy 2 hónapig nem fekszenek le.

Azt mindenki maga dönti el, hogy mikor és mit csinál, az viszont nem normális, hogy a rokonok erről akarnak informálódni.

Ez nem beszédtéma egy családban, szerintem.

2012. márc. 17. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
azzért legyük öszinték szernted nem történt semmi.hát elég naiv lehetel.
2012. márc. 17. 20:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a rokonokat, hogy náluk minden este van e szex. Mert ha nem, akkor ők nagyon nevetségesek, és kigúnyolni valóak. :DD

Mindenki akkor szexel a másikkal amikor szerinte itt van az ideje, ehhez másnak semmi köze. Szerintem elég sokat mond el a srácról (pozitív értelemben), hogy bírt várni, amíg mindketten úgy érezték, hogy eljött az ideje az első szexnek. Aki meg kigúnyolni valónak tartja ezt, az meg ezzel a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki.

2012. márc. 17. 20:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem sz@rja le qrva magasról hogy mit ugatnak a hülye rokonok???
2012. márc. 17. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ki hogy van vele, de én se szoktam minden este lefeküdni párommal "úgy".

Különben se este tör ránk, akkor már fáradtak vagyunk, pihenni szeretnénk.

Rokonokra ne hallgass, ha meg igazat adtál volna nekik (tegyük fel igaz is), akkor abba kötnek bele, hogy hú, micsoda kangörcsös a fiú...

2012. márc. 17. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!