Mi szerepelne a bakancs listádon? Mi az amit feltétlenül szeretnél megtenni az életben?
Szeretnék repülni,soha nem ültem még repülőgépen,azt kipróbálnám.Ejtőernyős ugrásban(tandem)is benne lennék.
Szeretném látni a tengert(6évesen láttam de nem emlékszem semmire).
Vegigmenni a TransSiberian, osszehazasodni a baratommal.
Ha meg kene halnom, en nem csinalnek semmit, megprobalnam minden idomet a szeretteimmel tolteni. Egyutt fozni, kiranduli, tarsasozni stb.
17L
Szeretnék eljutni Indiába :) Ott segíteni az embereknek.
Ezen kívül más országokba is elmennék, szeretném látni Mexico-t, Bora-borát, a holt tengert, és még rengeteg dolgot :)
Szeretnék valami olyasmit tenni amivel az emberekkel jót tehetek, valami nagy dolgot.
Jövőre születik a 3. kisbabám, ezt nagyon várom!!
Ha a babánk megszületett, el szeretnék végezni egy műkörmös tanfolyamot.
találkozni Samu Haberrel személyesen:)
Eljutni Los Angelesbe
Énekelni valami nagy amerikai híresség előtt:D
Egyszer kijutni az eurovisiora (jó ennek mondjuk elég kicsi az esélye hogy pont én...dehát ki tudja:) )
Elvégezni a tiszti iskolát Pesten.
2 iker babát szeretnék majd:)
Megtanulni síelni
Körülbelül ennyi
Picit elrugaszkodtam a földtől dehát (:
Ez a gyökérség a bucket list béna fordítása.
Azért hülyeség, mert most senki nem tudja, mikor hal meg, tehát nem biztos, hogy ugyanazt tenné, amit akkor, ha kiderülne, hogy csak x ideje van hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!