Hisztek abban, hogy nem feltétlenül azzal alapítunk családot, aki a nagy ő számunkra?
nem. Addig kerestem,amíg meg nem találtam. Soha nem alapoítottam volna családot olyannak aki csak egy kompromisszumos megoldás. Minek?
Biztos lenne a világban még 200"nagy ő" ha keresgélnem kell, de nem kell.
Ez nem hit kérdése, hanem ez így van. Ha mindenki csak a "nagy ő-re" várna, alig köttetnének házasságok.
Amúgy meg sokan azt hiszik, hogy rátaláltak a nagy ő-re, aztán 5-10-20 év múlva kiderül, hogy mégsem megy nekik együtt...
Igen. A világon több ezer ember él, akivel passzolunk, ebből többszázzal le tudnánk élni az életünk. S van belőlük néhány akivel nagyon harmónikus házasságunk lenne. Ez tény és való.
Mi garantálja, hogy a nagy ő-d ott van a környékeden?
Én bármennyire romantikus alkat vagyok a REALIZMUS meggyőzött engem is.
(4 éves kapcsolatban élek amúgy, és házasság előtt állunk)
11:23
Már miért ne jutnának el? Tele van ez az oldal is, "ha ló nincs, jó a szamár is" kapcsolatok leírásával. Jobbat úgysem érdemlek, miért ne mennék hozzá/venném el? Aztán jönnek válási tanácsot kérni.
11:26
Látom egyszerre írtuk le kb. ugyanazt csak másképp :)
Szerintem (vagy lehet, hogy csak számomra) a "nagy ő" kissé túlmisztifikált valaki. Szóval én olyat még nem hallottam, hogy valaki a nagy ő-jével együtt élt volna évekig. Akik után a lányok nagyon sírtak, hogy "bezzeg a Józsi", az vagy hintáztatta őket, vagy egy intenzív időszakot éltek meg, és hirtelen vége szakadt.
Ennek ellenére nem azt mondom, hogy, akivel végleg megállapodunk, egy szerelem nélküli, jobb híján dolog volna, csak, hogy a "nagy ő" címet egy szőke herceg kapja fehér lovon, aki jóformán csak elsuhan az érintett mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!