Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha párod kezet...

Mit tennél, ha párod kezet emelne rád?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 20:47
1 2 3 4
 31/38 motoros23 válasza:
Én nem vagyok verekedős fajta, alapjában egy végtelen türelmes embernek tartom magam, soha nem ütnék meg nőt, nincs az az Isten. De ha megtörténne egy ilyen akkor ott a vége.
2012. aug. 10. 10:10
 32/38 anonim ***** válasza:
hát sajnos elég sokat bosszantom, egyszer ki fogom hozni belőle :( elég türelmes ember, ha egyszer megüt, tuti megérdemlem. De ha ok nélkül megtenné, abban a pillanatban otthagynám.
2012. aug. 10. 12:47
 33/38 anonim ***** válasza:
56%

Ott a pont!Hát ezaz!Lehet itt kamuzni de a valóság máshogy fest!

2012. aug. 10. 13:44
 34/38 anonim ***** válasza:

Elhagynám...

Unokatestvéremet a párja elhagyta, majd rendszeren megverte az utcán mások szeme láttára, eddig összesen 3-szor, 4 hónap alatt, olyan kis ügyek miatt, hogy lek*rvázta a szeretőjét. Most megint együtt vannak unokatesómmal, én ezt nem tudom megérteni, ez azért már sok.

2012. aug. 10. 15:21
 35/38 anonim ***** válasza:
Én nem értem. Ha egy férfi (mondjuk "joggal") kezet emel a szemét asszonyára akkor bunkó állat. A nő meg azért felpofozza a férjét mert volt egy bunkó megyjegyzése,akkor meg kiáll magáért.
2012. aug. 11. 20:55
 36/38 anonim válasza:
'
2012. szept. 1. 20:10
 37/38 anonim ***** válasza:

az attól függ miért üt meg.

bár nálunk nem volt ilyesmi, de pl ha a férjem lekeverne egy pofont azért mert félredugtam valaki mással akkor azt aláírom, megérdemeltem. bár tény az is, hogy reflexből visszakapná...

ha úgy látom nem volt indokolt a pofon, elhagynám.

26/N

2012. szept. 2. 01:18
 38/38 anonim válasza:

Ha a barátnőm megütne, akkor én azonnal visszaütnék (csak hogy tudja mit nem lehet). Ettől függetlenül kapna még egy esélyt.

23:27

Dehogynem! Ez teljesen mindegy!

20:55

Ez azért van, mert primitív feminista barmok az emberek (sajnos a férfiak egy része is, ez szégyen).

2012. szept. 2. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!