Mit tennél, ha párod kezet emelne rád?
Ha szándékosan, akkor kiraknám.
A véletlen más tészta, úgy már ütöttek meg csúnyán, de mivel szándékosság nem volt benne, nem haragudtam.
Bár férfi vagyok, de sosem ütnék meg egy nőt. Eddigi életem során csak egyszer fordult elő, hogy az egyik exem úgy felhúzott, hogy majdnem kapott egy kóbor maflást az akaratomon kívül, de még csak fel sem emeltem a kezemet.
Egy férfiben legyen önkontroll. És ha úgy kívánja a helyzet inkább szakítson a nővel és törölje ki az életéből. Az sokkal jobban fáj nekik, mint egy pofon, mégis etikusabb.
látlelet, zárcsere, távoltartási végzés, gyerektől eltiltás. Minden szemétséget elkövetnék ellene.
Még a megcsalást is jobban tolerálnám, mint ezt.
Először megpróbálnám lefogni, és addig tartani, amíg meg nem nyugszik.
Ha ő az erősebb, akkor megpróbálnék távolságot tartani, esetleg otthagyni egy időre, hátha lenyugszik.
Ha sem az ártalmatlanná tétel, sem a menekülés nem reális, akkor megpróbálnám védeni magam, és a helyzettől függően esetleg visszaütni. Ez utóbbi megoldás tényleg csak végső esetben.
Miután eljutottunk a lehiggadt állapotig, megpróbálnám megbeszélni az esetet. Azt is, ami az erőszakot kiváltotta belőle, illetve az elintézési módot is.
Az erőszakot nem tartom vitaelintézési módszernek. Kapcsolaton belül semmiképp. Nem akarok együttélni olyan csajjal, aki annak tartja. Így ha nem tartanám realitásnak, hogy erről leszoktassam, akkor szakítanék. Ha meg látnék rá esélyt, akkor végiggondolnám, mit kell tennem ennek érdekében.
"látlelet, zárcsere, távoltartási végzés, gyerektől eltiltás. Minden szemétséget elkövetnék ellene.
Még a megcsalást is jobban tolerálnám, mint ezt."
Egy pofonról hogy vetetnél látleletet, ha nyoma sem marad? Távol tartási végzés ennyi után? Nincs az a hatóság, ami kiállítsa! Gyerek eltiltás? Ha megítélik neki a láthatást, cs*szheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!