Te mit tennél vagy mit mondanál egy ilyen nőnek (lánynak), ha megtudnád, hogy próbálja elcsábítani tőled a pasid /férjed?
Figyelt kérdés
Ha pl a fiú nem akarja, de a lány próbálkozik nagyon.
Mit mondanál a nőnek? Vagy mit tennél vele?
2012. júl. 19. 18:55
1/17 A kérdező kommentje:
Nem velem van ez, csak kíváncsi vagyok, hogy ti hogy reagálnátok, hogy a pasitok nem akarja, de a lány minden áron mindent bevet....
2012. júl. 19. 18:56
2/17 anonim válasza:
Keményen lépnék föl,mert ezek csak abból tanulnak,ha meg vannak félemlítve.Ez van.
3/17 A kérdező kommentje:
de kifejtenéd? a részletekre vagyok kíváncsi :) mit tennétek, mit mondanátok neki, stb....
2012. júl. 19. 18:58
4/17 anonim válasza:
Semmit. Nem vagyok az anyja, hogy a pasi helyett intézkedjek. Neki kell lekoptatnia.
5/17 anonim válasza:
Semmit.
Férfin vitatkozni megalázó dolog.
6/17 anonim válasza:
Semmit. Tuti bökné a csőröm, de nem alacsonyodnék le a szintjére. Amúgy is akit nem lehet, azt nem viszik el. Majd megunja a csaj... Ha meg el tudja csábítani, akkor nem ér annyit, hogy megalázzam magam egy veszekedéssel...
7/17 anonim válasza:
Semmit. Nem ereszkednék le a szintjére.
Maximálisan bízok a páromban, és különben is, meg tudna birkózni egy ilyen helyzettel.
8/17 anonim válasza:
Annál szánalmasabbat nehezen tudok elképzelni, amikor egy ilyen "pótanyuka" a tehetetlen férfi helyett intézkedik.
Szerintem 14 éves kor felett "a zsákmányon" kakaskodni már eléggé színvonalon aluli.
9/17 A kérdező kommentje:
Én úgy értem, hogy ha már rólatok is hazudozna, meg megkeserítené az életeteket csak azért, hogy szétmenjetek.
2012. júl. 19. 19:01
10/17 anonim válasza:
Akkor se. Aki ismer, az nem neki fog hinni.
Erre a helyzetre különösen érvényes a "ne etesd a trollt". Ha figyelmet kap, az élteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!