Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elcsábítani a...

Hogyan tudnám elcsábítani a férjemet?

Figyelt kérdés

A nyáron töltjük a 35. házassági évfordulónkat. Tapasztalom már egy jó ideje, hogy a kapcsolatunk olyan szürke. Azt kell mondjam sajnos belenyugodtam, elfogadtam, úgy gondoltam ennek biztos így kell lenni ennyi év után. Viszont az is feltűnt, hogy a férjem pár hónapja mintha kifelé nézelődne. Már sok éve a menetrend szerinti unalmas hétköznapokat éljük. Hét közben munka, este vacsi, tv nézés úgy éjfélig,hét végén jönnek a gyerekek. örülünk egymásnak, aztán hétfőtől folytatódik minden. Őszintén nekem is uncsi így, próbálkoztam élményeket belevinni az életünkbe, de párom nem igazán volt partner semmiben, szóval sajnos ráhagytam, utólag bevallom nekem is kényelmesebb volt ez az állapot, mint programokat szervezni, pezsgő,lendületes életet élni. Szóval úgy látom nincs rendben sok minden nálunk. Úgy gondoltam valahogy felhívom magamra a figyelmét. Új haj, divatosabb öltözet, egy kicsi smink, beíratkoztam iskolába, ami késő estig tart, néha az osztálytársakkal munka után beülünk egy kávézóba, eljárok ősz óta önkéntes munkára,... a párom részéről semmi érdeklődés, hogy hogyan telt a délutánom, hogy szombat délelőtt miért nem vagyok otthon, bárkivel beszélek telefonon, nem kérdezi ki volt, miért hívott. Olyan érzésem van, mintha egyáltalán nem érdekelném őt, mintha levegőnek nézne. Úgy érzem az a fontos legyen finom kaja, tiszta ruha, pedáns lakás a többi nem számít. Szeret, puszilgat, ölelget, simogat mégis valahogy egy lábtörlőnek érzem magam mellette.

Mi lehet a baj, mit tegyek, hogy figyelmét magam felé fordítsam, hogy észre vegyen, hogy ne legyek számára közömbös?

2012. febr. 5. 19:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok majd a válaszokra! Mert úgy olvasom tényleg elkövetsz mindent...,már a férjem is olvasta, és nem tudott mit mondani. Csak nehogy félre lépés legyen(részedről).
2012. febr. 5. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!