Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megtudnád, hogy az egyik...

Ha megtudnád, hogy az egyik szülőd megcsalja a másikat, mit tennél?

Figyelt kérdés

2012. máj. 30. 21:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Feljönne egy kis hányás.

Amúgy fogalmam sincs. Ezt nagyon át kéne gondolni.

2012. máj. 30. 21:27
 2/18 anonim ***** válasza:
73%
Örülnék neki. Ehez jó ha tudjátok h édesanyám egy, egy egy.... nem is tudok rá jó szót találni. Nem csinál semmit, nem beszél apámmal, sztem AZ sincsen köztük mert anyám mindíg később fekszik. Jah és nekem sincs jó viszonyom anyámmal. Nem bánnám ha édesapám találna magának egy olyan nőt aki törődik vele. Persze sokkal jobb lenne ha elválnának
2012. máj. 30. 21:31
 3/18 anonim ***** válasza:
96%

Megbeszélném vele, hogy mennyi pénzt ér meg neki a hallgatásom...

( :D )

4/18 anonim ***** válasza:
75%
Megkérdezném hogy elhidegülés miatt vagy tényleg nagy a szerelem?
 5/18 anonim ***** válasza:
64%

Én sem örülnék ha a szüleim beleavatkoznának az életembe.Így én sem avatkozom az ő életükbe.

Nem tartozik rám,hogy miért csalja meg az egyik a másikat.Biztos van valami oka.Csak remélni tudom,hogy idővel úgyis megoldják a problémát.

2012. máj. 30. 21:32
 6/18 anonim ***** válasza:
Elbeszélgetnék vele négyszemközt, hogy ne csinálja. Tulajdonképp nagyot csalódnék, ha bármelyik szülőmről is ilyen derülne ki. Ha az elbeszélgetés során nem szégyelli el magát, akkor szóba se állnék vele többet.
2012. máj. 30. 21:34
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
Nehéz lenne megállni, de nem szólnék bele. Azt hiszem, mégis előfordulhatna egy eset, amikor bedobnám a témát: ha engem akarnának "egyetemi fokon" jó erkölcsből oktatni. Attól biztos kiborulna a bili.
2012. máj. 30. 21:41
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
A csaló szülővel ülnék le és megkérdezném miért, hogyan, kivel, mikor, miért és miért. Aztán adná magát a többi...
2012. máj. 30. 21:48
 9/18 anonim ***** válasza:

Hát gyerekként szerintem nem mertem volna szólni,de ha te ebben a helyzetben vagy akkor szólj.

Az is lehet,hogy anyád/apád tud is a viszonyról,csak nem tud vagy nem akar lépni valamit.

Így flenőtt fejjel,ha megtudnám nagyon szomorú lennék,és meg is lepődnék,de biztos nem szólnék bele. Azért gyerekként ez jobban érinti még az ember életét.

2012. máj. 30. 21:52
 10/18 anonim ***** válasza:
48%

Én konkrétan LÁTTAM, hogy apám csalja anyámat. Nem szóltam, mert azt nem tettem volna zsebre, amit akkor kaptam volna apámtól, az biztos.

Pár évre rá meg amúgyis elváltak.

2012. máj. 30. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!