Ha megtudnád, hogy az egyik szülőd megcsalja a másikat, mit tennél?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 21:24
11/18 anonim válasza:
én kicsi voltam 13 mikor láttam édesanyám telefonjába az sms-eket hogy "szeretlek","hiányzol" stb. Nem fogtam fel a helyzetet és nem szóltam senkinek magamba tartottam. Bár végülis rá fél évre el is váltak úgyhogy...Nem volt kellemes az biztos!
12/18 anonim válasza:
Elfelejteném, ígyis mindig csak veszekedés megy, nincs szükségem extra balhéra.
13/18 anonim válasza:
Régebben apukám sokat volt kórházban és volt egy ápolónő aki folyton apa körül legyeskedett! Hazajött apu, tudni kell hogy nem tudja kezelni a mobilját, és jött egy sms-e...Megkért hogy nézzem meg és olvassam fel! Megnéztem és ez volt a tartalma: "Azokat a közös esti tvzéseket a kórteremben sosem fogom elfelejteni,nagyon hiányzol!Csók: xy" Felolvastam apának, és elmondta hogy összemelegedett ezzel az ápolónővel, de ne szóljak anyának! Megmondtam neki, hogy ha itt és most felhívja ezt a nőt és megmondja neki hogy családos ember, akkor egy szót sem szólok! Fel is hívta, lezárták a sztorit, én pedig a mai napig hallgatok! Akkoriban anyuval voltak problémáik, de utána megoldották sok közös programmal és együttléttel, szóval nem váltak el, és azt is tudom, hogy ugyan nem tőlem, de apa végül bevallotta neki, anya pedig megbocsájtott :)
14/18 anonim válasza:
A világon semmit se szóltam. Így látom a mai napig jónak. Volt megcsalás, anyám részéről, és apáméról is. Ez az ő életük, és döntésük. Mai napig próbálom kihúzni magam az ilyen jellegű problémájukból. Nem akarom vállamra venni ami nem az én bajom.....
(persze ne hidd, hogy nem bántott, de nagyon borzasztóan.. )
15/18 anonim válasza:
Én voltam az, aki rajtakapta apámat. Mihelyt anyu hazaért, elmondtam neki amit láttam. Lehet hogy apámtól az utolsó pofont kaptam meg, de anyu azóta végre boldog.
16/18 anonim válasza:
Elmondanám. Joga van tudni, és úgy érezném ha magamban tartom, hogy hazudok/átverem.
Egyébként ugyanezt várnám el én is. Inkább fájjon, de tudjam az igazat.
17/18 anonim válasza:
felvennék egy bukósisakot és elmondanám, hogy tudom.
18/18 anonim válasza:
apám büszkén mesélte bátyámnak h többször is megcsalta anyut és nem mondta el csak kb rá 10 évre amikor már kiderült..
Én örök életemre megutáltam apámat és nem is tekintek rá akként (gyerek is lett..ráadásul a kerestanyámtól, és az ikertestvérem halála után, amikor 2 hónapos voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!