Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit tennél vagy mit mondaná...

Te mit tennél vagy mit mondanál egy ilyen nőnek (lánynak), ha megtudnád, hogy próbálja elcsábítani tőled a pasid /férjed?

Figyelt kérdés

Ha pl a fiú nem akarja, de a lány próbálkozik nagyon.

Mit mondanál a nőnek? Vagy mit tennél vele?

2012. júl. 19. 18:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én bizony tennék. Azért, ha már engem is keményen belekever, nem csak rá akarna mászni páromra, akkor elbeszélgetnék vele, mert rólam van szó.
2012. júl. 19. 19:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Semmit különösebben:) akit lehet azt úgyis viszik! :)
2012. júl. 19. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 4 válaszolóval,a palinak kell lekoptatnia,ha kell akkor durván,bunkó módon,ugy,hogy megértse nincs esélye.Mert ezek szerint ugy érzi van esély,különben miért nem hagyná abba?.
2012. júl. 19. 20:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Én semmit nem mondanék neki.

A barátom elég nagyfiú már ahhoz, hogy lekoptassa ő.

Régen rossz, ha ezt a férfi nem teszi meg és a nőnek kell "közbe avatkozni".

Ezesetben én elgondolkodnék a kapcsolaton.

L/25

2012. júl. 19. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
ha már rólam is hazudozna és megkeserítené az életünket, akkor közölném vele, ha nem fejezi be, szájba fogom verni. de nagyon. komolyan megagyalnám egy bizonyos szint után.
2012. júl. 20. 07:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Semmit. Ahogy előttem is írták, ha tudja vigye, bár nem tartom valószínűnek. :) Nem az én dolgom, hogy leálljak vele szájkaratézni, ahogy a munkahelyére sem megyek be kiosztani a "csúnya-gonosz" főnökét ha atrocitás éri. Nagyfiú, megoldja. Ha meg engem kezdene gyalázni a "kedves" vetélytárs valószínűleg előbb tekerné ki a nyakát a vőlegényem, mint hogy én erről tudomást szereznék.
2012. júl. 20. 08:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy gáz vagyok, de én megírtam a csajnak, hogy szánalmasnak tartom, hogy úgy liheg a pasim után mint egy kiskutya. Bocsánatot kért, ha megsértett volna (wáóó) és nem zaklatta többet a barátom.

Amúgy nem elcsaklizni akarta, csak tökre bele volt zúgva és nagyon nyomult, folyton írt neki, és már mindkettőnket zavart.

2012. júl. 20. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!