Mit tennél, ha párod kezet emelne rád?
Itt mindenki azonnal elhagyná a párját. Hogy lehet akkor sok olyan kapcsolat, amiben a nő verve van éveken át? Nem értem...
Egyébként meg, nálam nagyon sok függ a körülményektől, hogy miért tette, stb. Egyet talán meg tudnék bocsátani,ha alapból tök ideges lenne, én meg még csesztetném is valami hülyeséggel. Ha megismétlődne, akkor hagynám el, mert akkor nem csak egy hirtelen, véletlen dolog volt, ő valóban ilyen erőszakos. Egyáltalán nem vagyok híve az erőszaknak, de mindenki követhet el hibát. 22/L
Őszintén?
Egyébként is azzal jön mindig, hogy feminista vagyok. Ezek után, ha megütne, nem tartom kizártnak, hogy-már csak a temperamentumomat tekintve is-visszaütnék. Persze azt tudom, hogy ez nem túl megfontolt és kifinomult, de lehet, hogy megtenném Csaj hogy tudja, milyen érzés.
Egyébként többet nem állnék szóba vele..
szerencsére nem tudok ilyet elképzelni a páromról. ha nagyon felmegy az agyvize, akkor is inkább a sétát választja mint bármilyen jellegű erőszakot. még a verbális is távol áll tőle.
nos, elméleti síkon a következőket tenném_: megköszönném, h időben tájékoztatott róla, h mekkora egy undorító féreg, aztán ott kapna, ahol a legjobban fáj, és pár órán belül el lenne intézve, hogy a lakásom közelébe ne merje tenni a lábát, a következő 100 évben. szerencsére vannak szép szál legény ismerőseim, szóval lehet, h még ők is beszélgetnének vele arról, hogy illik bánni egy nővel.
egyébként nem vagyok az a típus, aki kiprovokálna ilyesmit. eddig egyetlen pasi sem ütött meg, pedig nem vagyok egyszerű természet.
Ha megütne valószínüleg akkor látna utoljára az életében!! Ezen kívül biztosan visszaütnék, jó tudom, hogy én nem tudnék akkorát ütni, hogy fájjon neki de azért mégis a miheztartás végett :) Utána minden lehető embernek elmondanám, hogy mit tett, csak, hogy érezze a törődést.
szerencsére esély sincs ilyen esetre a kapcsolatunkban :D
Valaki itt írta, hogy mindenki azt írja, hogy elhagyná a párját és akkor miért van mégis sok nő ilyen kapcsolatban, hát azért mert ott egy hosszabb táv eredménye az, hogy folyamatosan verik. A szóbeli bántalmazást is észre kell ám venni. Az ilyen nők már akaratgyengék, vagy nem tudnak hova menni. Rengeteg ilyen esettel foglalkoztam már, és amúgy tényleg borzasztó, hogy benne maradnak egy ilyen kapcsolatban. Azt amúgy tudtátok, hogy egy bántalmazó kapcsolatból a bántalmazott általában véve a nyolcadik kísérletre tudja elhagyni a párját? Azért ez is durva...
Egy exem egy veszekedés alkalmával próbált megütni,jó a reakcióidőm,igy a karomat találta el.Meglepődöttségemben tökönrúgtam majd löktem rajta egy nagyot,esett hatalmasat annak ellenére hogy ő 90,én 50 kiló voltam.Veszekedésnek azonnal vége lett,kiraktam a lakásomból ugy ahogy volt,ami pár cucca nálam volt,utánadobáltam,sosem emelt rám kezet senki,nem is köszöni meg aki megpróbálja.
Hogy egy életre megjegyezze hogy nőt nem ütünk meg (főképp nem egy hülyeségen veszekedés közben),közös baráti társaságnak panaszkodtam ki magam...következő 3 évben nő nem ment a közelébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!