Mit tennél, ha párod kezet emelne rád?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 20:47
1/38 anonim válasza:
Hát a tenyér másik oldalán állok.Azonban egy nőt sosem ütnék meg,amúgy sem vok erőszakos.De ha nő lennék akkor game over.
2/38 anonim válasza:
Amilyen hirtelen haragú vagyok, lefognám és én adnék neki egy nagy pofont és kidobnám. Rám ne emeljen senki se kezet, még az anyám se.
3/38 anonim válasza:
Nehéz elképzelnem, szerencsére. De valószínűleg sírnék. Aztán összepakolnék és elköltöznék. De ha régóta ismerem és egyszerűen ő nem ilyen csak minden összejött és mondjuk meg is érdemeltem, lehet hogy megbocsájtanék és visszamennék. De csak ha első alkalommal akart volna megütni. Ha másodszor, akkor megpróbálnám örökre elfelejteni.
4/38 anonim válasza:
Több eset van. Volt, hogy nem tettem volna semmit ha kapok egy pofást, mert ismerem magam, ha vita van borzalmasan idegesítő nőszemély vagyok, visszatekintve a múltra sokszor megérdemeltem volna, de az akkor is párjaim mind visszafogták magukat.
Ellenben ha tudom, hogy nem húztam ki nagyon a gyufát akkor elhagynám az illetőt, mert félnék és tartanék tőle.
5/38 anonim válasza:
Kidobnám. Számomra ez megbocsájthatatlan bűn.
8/38 anonim válasza:
A vasvázával dobnám meg és pucolnék is az életéből.
De mivel harcművész ,még vele egyenrangú férfit sem üthet meg mert kizárnák a versenyekből, nemhogy engem akit imád.
10/38 anonim válasza:
Engem egyszer ütött meg a párom. Ott is hagytam, hiába azzal érvelt, hogy részeg volt. Nálam ez nem mentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!