Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha mindenki azt...

Mit tennél, ha mindenki azt gondolná rólad, hogy te kitartott vagy?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy párom jól keres, mert vállalkozó, mindenki ismeri őt. Anyámék nem állnak túl jól anyagilag, bár a külvilág felé ez nem érzékelhető annyira, mint amilyen valójában. Mert az a helyzet, hogy anyámék elég sok támogatást kapnak még most is a szüleiktől. Pénzben is, illetve kapunk kaját, nagyim mindig főz, és 2-3 napra elegendőt küld, illetve télen több köbméter fát stb. Ezt ugye nem tudják a környékbeliek. Anyámék elég szegényesen öltözködnek, és a kocsink is 15 éve megvan. Én hozzájuk képest nem nézek ki olyan szegényesen, sőt egyáltalán nem. Mértékkel, de mindenre költök. Pl télen heti 1x szoli, néha kozmetikus. Mindenestül amit a külsőmre és ruhára költök az havi 15 ezer ft-ból kijön. És használt ruhákat veszek egyik barátnőm barátnőjétől, aki azokat a boltban 8-10 ezer ft-ért veszi, mindegy. A környékbeli emberek, pedig azt hiszik, hogy nekem mindenem amim van, azt a páromtól kapom. Dolgoztam már 1 évet, illetve most újra van munkám, szintén egy évre szól. A 2 munka között csak 3 hónapig voltam munkanélküli. A fizetésem nagy részét megspórolom, havi 50 ezret félreteszek, azért hogy majd elkezdhessük párommal az életünket.

Annyira idegesítőek az emberek, hallom vissza a pletykákat, hogy én mit csinálok vagy mit nem azért, hogy a párom ennyi mindent megvesz nekem. Amikor mindenem amim van, saját erőből értem el. Most is pl vettem egy bicajt, neten, 25 ezer ft-ért, talán 70 ezer a boltban, de vaciúj. És erre elkezdtek pletykálni, hogy nézd már honnan van az neki stb.

Mit tegyek, hogy ne így álljanak hozzám az emberek?

Nagyon rossz, hogy azt gondolják, hogy én egy naiv, béna csaj vagyok, és azt gondolják, hogy a párom intézte el a munkahelyemet is, amikor én mentem állásinterjúra, és én böngésztem állás után is.

#kitarott
2012. júl. 14. 20:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kedves ismerősöm aki azt mondta"Én élem az életem,mások meg azt mondanak amit akarnak"és milyen igaza van.Ne törödj vele,amúgy sem mehetsz oda mindenkihez bizonygatni ez igy van nem ugy:))had pusmogjanak addig töltik az idejüket.
2012. júl. 14. 20:27
 2/23 anonim ***** válasza:
73%
Költözz városba.
2012. júl. 14. 20:31
 3/23 anonim ***** válasza:
48%
A párod jól keres, annyit költhetsz magadra egy hónapban, mint én fél évben, nagyon szerencsés vagy, örülj neki, az meg ne érdekeljen, hogy mit gondolnak az emberek.
2012. júl. 14. 20:33
 4/23 anonim ***** válasza:
74%
Sz@rd le mit mondanak.
2012. júl. 14. 20:36
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem foglalkoznék vele ki mit gondol vagy mond!
2012. júl. 14. 20:38
 6/23 anonim ***** válasza:
88%

Irigyek az emberek, ne törődj velük.

Ha tényleg "kitartott" lennél, ami nem vagy, akkor is mi közük lenne hozzá?

Te szerencsés vagy, ők meg irigyek erre, ez böki a csőrüket!

Ne törődj vele, hanem légy boldog!

2012. júl. 14. 20:42
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

ha bármit adsz/veszel bárkinek soha ne verd nagydobra, ne legyen látszata, hanem csak úgy diszkréten.

másik ötlet: hívd fel magadra valami mással a figyelmet. pl segíts a szomszédnak megsütni ezt azt, vagy valakinek kapálni, vagy nem tudom, de a cselekedeteidben ne a pénzköltés mutatkozzon meg. vagy legyen egy olyan hobbid, ami látványosan nem az anyagi mivoltodra hívja fel a figyelmet.

egyszóval figyelemelterelés.

2012. júl. 14. 20:45
 8/23 SzilKa ***** válasza:
75%
semmit nem tennék, nem érdekel, mit gondolnak rólam más, idegen emberek. Akik közel állnak hozzám, úgyis ismernek, akik nem állnak hozzám közel, azok engem sem érdekelnek.
2012. júl. 14. 20:46
 9/23 anonim ***** válasza:
39%
Kitartottak dömpingje a portálon. Nem te tetted már fel a kérdést más megfogalmazásban?
2012. júl. 14. 20:48
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Panaszkodsz, vagy dicsekedsz? :-))))

Jól élsz, párod is jól keres, mi a probléma?

Irigyelnek, ennyi.

Ő bajuk. Ha nem ezen csámcsognának, akkor máson.

2012. júl. 14. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!