Mit gondolna anyum a háttérképemről szerintetek?
Hasonló háttereim vannak mindig a gépen:
Szóval unom már hogy mindig le kell cserélgetnem a háttérképem, ha jön a gépem felé anyum, mi lenne ha hagynám és kész? Lehet hogy nem is szólna rá semmit, nem? Ti hogy lennétek vele? Elvileg már felnőtt nő vagyok, barátom is volt, igaz nagyon régen, szóval csak nem gondolná hogy leszbi vagyok, ugye? Ti mit gondolnátok?
És miért kell ilyen háttérképet kiraknod? Ha nem vagy leszbi, akkor miért ez érdekel? Én felnőtt vagyok, és képzeld, leszarom, hogy mi a háttérképem.
Ha annyira félsz a szitutól, akkor ne rakj ki ilyet. Ha meg hagyod, akkor számolj a következményekkel, anyukád biztos nem fogja szó nélkül hagyni.
24/n
Megnéztem a belinkelt képet! Őszintén szólva nekem nem úgy tűnik, hogy felnőttél volna. Még ha tiniként teszel fel a gépedre ilyen képet azt mondanám, majd kinövöd... de így....
Sajnálom.
Hihihi :D En egy tok durva kepre szamitottam, erre egy ilyen gyerekes hatter fogad :)))) Nem tudom miert olyan fontos, hogy milyen hattered van en pl soha nem fogkalkoztam ilyen dolgokkal, nem azert ulok a gep ele, hanem mondjuk netezni vagy csinalni a dolgomat.
En nem latok kifogasolni valot a kepben, bar picit furcsa ez teny, de ha neked ez tetszik es olyan fontos, hogy milyen hattered van, akkor legyen ez....
Azert en meg nem gondolnam, hogy tenyleg felnottel, mert ez az egesz olyan gyerekes ,,problema" :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!