Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolna anyum a háttérkép...

Mit gondolna anyum a háttérképemről szerintetek?

Figyelt kérdés

Hasonló háttereim vannak mindig a gépen:

[link]

Szóval unom már hogy mindig le kell cserélgetnem a háttérképem, ha jön a gépem felé anyum, mi lenne ha hagynám és kész? Lehet hogy nem is szólna rá semmit, nem? Ti hogy lennétek vele? Elvileg már felnőtt nő vagyok, barátom is volt, igaz nagyon régen, szóval csak nem gondolná hogy leszbi vagyok, ugye? Ti mit gondolnátok?

2011. nov. 10. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%
Dehogy fog leszbinek tartani. Én sem tartom buz.inak a meleg vonulás napján sorjázónak. Nekünk el kell fogadnunk, hogy tik ilyenek vagytok. Büszkék. Meg mások.
2011. nov. 10. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de arra számíthatsz, hogy megkérdezi miért ezt. Készülj fel a válasszal. De tényleg, miért is ez?
2011. nov. 10. 19:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Ettől miért lennél leszbi?

Valami durvább képre számítottam. :)

Ez még a manga/anime-világban is lightos.

2011. nov. 10. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:

biztosíthatlak, hogy legalább biszexnek fog gondolni ezek után (és valószínűleg nem is téved, ha egyszer őszinte leszel magadhoz)

amúgy tényleg elég gyerekes vagy.

Ha meg anyud is használja a gépet, akkor csinálj neki egy saját felhasználói fiókot és kész, ott beállítasz egy alap windows hétteret és csáááááááá.

2011. nov. 10. 22:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem jobban zavarna, ha a lányom szeretné az animét, mint ha leszbi lenne. Mert én meg kegyetlenül utálom :D
2011. nov. 13. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!