Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjak 4 évet a férjemre? Ti...

Várjak 4 évet a férjemre? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mit csináljak, 4 év nagyon sok idő, lehet, hogy teljesen meg fog változni a börtönben. Ő azt mondta, hogy ne várjak rá.

Nagyon sok adósságot hagyott Nekem, egyedül képtelen vagyok fizetni, ráadásul terhes vagyok. Munkát se tudok vállalni, nincs semmi végzettségem. Papíron fodrász vagyok, de sose dolgoztam fodrászként.

5 éve vagyunk házasok.

2012. aug. 8. 19:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Jo,akkor ne adja örökbe,és hogy fogja eltartani apa penz meg minden nelkul tele adossagokkal?
2012. aug. 13. 07:57
 32/34 anonim ***** válasza:
57%
Valamit reagálhatnál kérdező!
2012. aug. 13. 13:32
 33/34 A kérdező kommentje:

Reagálok én aztán mindre csak nem látjátok.

Amúgy meg, amikor megismertem Én nem tudtam róla, hogy bűnöző. Én abban a hitben voltam, hogy a cégéből élünk ilyen jól. Nekem sose számolt be, hogy éppen honnan van ennyi pénzünk, ha meg kérdeztem tőle akkor azt felelte, hogy ilyen jól megy a cég.

A szüleimhez nem mehetek, így nem tudom jelenleg, hogy hova fogok menni.

Igazából nem is tudom, hogy csalódtam e benne vagy sem.

2012. aug. 13. 21:15
 34/34 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabad egy lábon állni.Nem szabad gyereket vállalni úgy,hogy ha egyedül maradsz,nem tudod felnevelni. Ez már késő bánat. Én nem várnék.Éveken át sikkasztott,hazudott neked.Szerintem ez nem fér bele a házasság fogalmába.
2012. aug. 14. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!