Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjak 4 évet a férjemre? Ti...

Várjak 4 évet a férjemre? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mit csináljak, 4 év nagyon sok idő, lehet, hogy teljesen meg fog változni a börtönben. Ő azt mondta, hogy ne várjak rá.

Nagyon sok adósságot hagyott Nekem, egyedül képtelen vagyok fizetni, ráadásul terhes vagyok. Munkát se tudok vállalni, nincs semmi végzettségem. Papíron fodrász vagyok, de sose dolgoztam fodrászként.

5 éve vagyunk házasok.

2012. aug. 8. 19:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
77%

ha tudta, hogy bűnözik, és bármikor lebukhat, akkor miért "csinált" neked gyereket?

te sejtetted, hogy miből megy olyan jól a szekér?

azért az embernek feltűnik, ha hirtelen marha sok pénze lesz a párjának a semmiből.

ad 1, nem lennék együtt ilyen 0 értékrendű emberrel

ad 2, nem várnék rá, ha már voltam olyan balga, h összeházasodtam vele.

ha papíron elváltok, akkor talán nem teszik rád azt a hatalmas adósságot.

2012. aug. 8. 19:57
 12/34 anonim ***** válasza:
39%

Akkor ezt a fizetésedből fogják levonni, max 50 % -ot, nem kell a havi 350, ha nem tudod, előbb utóbb ezt fogják.De nem tudsz odaköltözni vkihez addig? hogy sgeitsen?

Nem ölt embert, nem halt meg senki, az "csak pénz", nem kellene litélni és egy kalap alá venni velük...

2012. aug. 8. 19:57
 13/34 anonim ***** válasza:
41%
Sikkasztás miatt én nem hagynám el a férjem az tuti.
2012. aug. 8. 20:08
 14/34 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom mit tennék, bár ez függ a szituációtól, h mér tette. Viszont már régen rossz, h ez lett belőle. Nem rég volt egy kérdés, h megbocsájtanátok ezt és ezt a férjednek, s arra azt írtam a lényeg, h lenne még egy dobása, de aztán jöttem rá, h ha nem tudja megbeszélni velem, nem bízik bennem az sem jó. S látta a hsz-em mosolygott, de remélem nem jutunk odáig, meg addig sem h börtönbe kerüljön, ettől néha tartok.. Szal lehet várnék, de kitudja..

Írod babát vársz az első ő kell legyen!

2012. aug. 8. 20:10
 15/34 anonim ***** válasza:
74%
Már bocs, de a pénzt amit sikkasztott, együtt költöttétek, együtt éltetek jól belőle, kettőtök miatt csinálta, amit csinált. Most meg hogy nem jön a pénz, már lépnél. Ő meg leüli.
2012. aug. 8. 20:13
 16/34 anonim ***** válasza:
53%
Én várnék a helyedbe...
2012. aug. 8. 20:15
 17/34 anonim ***** válasza:
81%

Ez attól függ. Ha tudom, hogy a párom miket művelt, tudom miből volt a pénze, tudom hogy elcsalt ezt azt, akkor valószínűleg megvárnám.

Ha hazudott az egész életéről, arról hogy miből hozza haza a fizetést, miért ekkora mennyiségű stb, akkor nem valószínű, hogy tudnék továbbra is vele élni a későbbiekben, bizalomban, hiszen elég nagy horderejű dologról hazudott, amellett hogy teherbe ejtett és egyedül maradsz a gyerekkel.

Mindenesetre a helyedben nem gondolkodnék ezen. Végzettség nélkül sehonnan nem fogsz tudni összeszedni ennyi pénzt. Felkeresném a férjed ügyvédét a helyedben, hogy tájékoztasson arról mit tehetsz/tehettek azért, hogy ne vigyék el mindeneteket, illetve ő mit javasol. Ezután szépen tégy úgy, ahogy ő javasolta és sodródj az árral, illetve igyekezz mindent megtenni, hogy a gyereked már a körülményekhez képest kényelmes helyzetbe érkezzen majd (dolgozz). Aztán lesz ami lesz. Egyelőre ezen dolgozzon és a férjeddel meg majd kialakul hogy mi lesz. Szerintem most azon baromira ráérsz agyalni, hogy megvárd-e, jelenleg nem ez a legfontosabb.

2012. aug. 8. 20:19
 18/34 anonim ***** válasza:
34%

Ezzel azt akarom mondani, mellette állnék, de azt v. az ilyen helyzetet elkerülendő inkább beszéljük meg, h ne a hátam mögött tegye.

Bár nem tudod, h nálatok h volt.

S ha tényleg előbb szabadul, ne hagyd el.

2012. aug. 8. 20:20
 19/34 anonim ***** válasza:
45%
Lehet buta kérdés, de ha a férj sikkaszt akkor a feleségnek kell kifizetnie?
2012. aug. 8. 20:24
 20/34 anonim ***** válasza:
78%
hát, ezért is mondom én, h balgaság a házasság. mivel vagyonközösség, ezért úgy tudom rajta is leverhetik. de nem a sikkasztást, hanem mondjuk a hiteltörlesztőt. a sikkasztásért szépen csücsülni fog.
2012. aug. 8. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!