Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondja, összezavarodott,...

Azt mondja, összezavarodott, és időt kér. Most szakítsak, várjak, vagy mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

öt évig élt együtt az exével. A kapcsolat elvileg kihűlt, és szakítás lett belőle. Részben miattam. Nem volt köztünk semmi, csak azt mondta, annyi közöm volt a dologhoz, hogy nem érezhetne irántam semmit, ha otthon minden rendben lenne. Kb 1 héttel a szakításuk után már együtt jártunk. két hónapja vagyunk együtt, és most időt kért tőlem, hogy átgondolja a dolgokat.

Én láttam kívülről a kapcsolatukat, és teljesen biztos vagyok abban, hogy nem szerelmes az exébe. Sokszor meg is csalta a kapcsolatuk utolsó két évében. (velem soha) Ezt tőle tudom.

Azt is látom, hogy hogy néz rám, és tudom, hogy oda van értem. Azt mondja, kicsit összezavarodott, szeretné átgondolni. Nem találkozunk néhány napja, de keres, ír többször egy nap, és azt mondja, hiányzom neki.

Ez most mi? Nem értem a dolgot.

Várjak, szakítsak, vagy most mi legyen? (ja és én vagyok a nő)

2012. máj. 8. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ő maga sem tudja mi lenne jó,szerintem azzal sincs tisztában hogy saját magát szereti e egyáltalán...szerintem most vacilál hogy mi legyen,menjen vissza az exhez,vagy maradjon nálad.
2012. máj. 8. 13:42
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
ő már szakított,időkérés egyenlő szakítás..legtöbb esetben.nálunk ugyan ez volt,a barátnőm időt kért,újra együtt voltunk 1 hét után,rá 3 hétre dobott és ő sem tudta hogy mi akar.
2012. máj. 8. 13:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
mennyi idős vagy?kell ez neked?hogy hülyét csináljanak belőled?ezt még elfogja játszani vagy 5-ször,te mindig vissza fogadod,aztán a végén ott álsz kisemmizve érzelmileg,ő meg mégmindig nem fogja tudni hogy mit akar.szerintem te ne akarjál szakítani,mert ő már megtette,vagy megfogja tenni.időkérés=szakítás előkészítése..tapasztalat!
2012. máj. 8. 13:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell nekem olyan pasi aki annyira gyáva, hogy nem mer kilépni egy kihűlt kapcsolatból, inkább félrekefél!?

Miből gondolod, hogy téged nem fog megcsalni.

De a kérdésedre is válaszolva, te szerelmes vagy azt látod amit látni akarsz. Azt mondja neked hiányzol neki és te el is hiszed. Lehet már nem szereti exet, de ragaszkodik hozzá, különben nem bizonytalanodott volna el. Lehet te csak egy kaland voltál neki és rájött hogy neki exe kell. Igazából bármi lehet.

Tanácsot nem tudok adni, mert nekem ilyen férfi nem kellene. De az biztos ha időt kérne, nem válaszolgatnék az smseire és nem venném fel neki a telefont....Találja ki mit akar és utána keressen...

5/13 A kérdező kommentje:
Nekem az volt az első reakcióm, hogy oké, akkor legyen vége. De ezen meg kiakadt, és azt mondta, nem akar engem elveszíteni, vagyis nem tudja... :) Mindenesetre én most elutazom egy hétre, ennyi ideje van dönteni.
 6/13 A kérdező kommentje:
Kívülállóként én is azt mondanám, hogy véget kell vetni ennek, de nagyon belekeveredtem érzelmileg a dologba, nagyon rövid idő alatt. És látom rajta, hogy ő is. Ezt tudom, ezért nem értem a bizonytalankodást. Az exhez csak a megszokás köti, semmi egyéb. Ha ésszerűen akarok dönteni, akkor nem hagyom, hogy ezt csinálja velem. De most kicsit elvakít a szerelem, tisztában vagyok vele, és reménykedek... Csak kérdés, hogy van-e értelme. 26 éves vagyok egyébként
2012. máj. 8. 13:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kívülállóként én is azt mondanám, hogy véget kell vetni ennek, de nagyon belekeveredtem érzelmileg a dologba, nagyon rövid idő alatt.

Bár én férfi vagyok,de velem ugyan ezt játszotta el velem az es barátnőm,akit nagyon szerettem és tiszta szerelmes voltam beléje,ő is az volt,aztán jöttek ezek a dolgok ami nálatok,mármint részéről.Kiderúltek a kis flörtölgetései,állitólag ő is megcsalt engem mint utólag kiderűlt.Elkezdett ugyan így vacilálni,variűlni,én is bele gabalyottam rendessen meg ő is bele volt.Nézd aki egy kapcsolat elején ilyenekt csinál,attól mit vársz késöbb?Persze te érzed,de elfog jönni az a pont,amikor muszáj lesz az eszedre hallgatnod,mert lelkileg sérülni fgosz és elfog menni a férfiaktól a kedved egy jó időre,mert ezt fogja veled játszani,vagy bármikor bekattanik neki valami aztán lelép.Ok kell az izgalom ezt aláírom,de ez már nem az a kategória.

2012. máj. 8. 13:56
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
várjál kb. egy hónapig, de mondd meg, hogy nem fogadsz neki addig hűséget, ha jön egy pasi, aki tudja, mit akar, akkor azt nem fogod elutasítani. Ha akar téged, harcoljon.
2012. máj. 8. 13:56
 9/13 A kérdező kommentje:

Az fix, hogy 1 hónapot nem kap. Néhány napot kért, azt megkapja, többet nem.

Talán abban reménykedek, hogy mivel az elején annyira gyorsan történt minden, nem volt ideje átgondolni ezt az egészet, és most jött el ennek az ideje.

Azt már megmondtam neki, ha most szakít, nincs vissza út, nem csinál belőlem hülyét. És ha most úgy dönt velem marad, akkor az úgy legyen, mert nincs következő időkérés sem.

Tudok kemény lenni,ha akarok, bármilyen szerelmes vagyok, de gondoltam 1 esélyt kap még.

2012. máj. 8. 14:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Egy esèlyt megèrfelmel mindenki...En nem tudnék bízni benne,vagyis nem tudom.Az,hogy idöt kèr,màr règ rossz.Maga nem tudja mit is akar.

Majd krd meg,hogy mi van veletek.

2012. máj. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!